BEL-SİN PAZAR YERİ ÇEVRESİ İLE BÜTÜNLEŞECEK

BEL-SİN PAZAR YERİ ÇEVRESİ İLE BÜTÜNLEŞECEK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Bel-Sin Kapalı Semt pazaryerinde yeni bir çalışma yaparak çevresi ile bütünlük sağlayan çok amaçlı ve büyük ölçekli tesis inşa edileceğini söyledi.

Kayseri Mimarlar Odası Şubesince ortak yürütülen bir çalışma ile BEL-SİN SEMT PAZAR VE YAKIN ÇEVRESİ FİKİR PROJE YARIŞMASI düzenlediklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yarışma ile kapalı semt pazaryeri, çevresindeki park, işyerleri, ticaret merkezleri ile ortak değerlendirilecek bir fikir ve buna bağlı olarak proje ortaya çıkarılmak istendiğini kaydetti.

 

Melikgazi Belediyesi olarak kapalı semt Pazar yerlerini çok amaçlı inşa ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçMelikgazi belediyesi kapalı Semt Pazaryerleri haftanın bir günü semt Pazar yeridir. Diğer günler kapalı otapark, kapalı basketbol ve spor sahası, toplantı ve düğün alanı, kurban kesim yeri, taziye alanıdır. Ayrıca bu pazaryerinin yanına muhtar evi, zabıta birimi, kurs ve derslikler ile fitness salonu bulunan alanlar oluşturulmaktadır. Bu çalışma Bel-Sin Kapalı Semt Pazaryerinde de uygulanacaktır. Bu amaç ile Kayseri mimarlar Odası ile ortak bir eğitim çalışması yapılarak bir proje yarışması düzenlenmiştir.  Yarışmaya katılan eserler titizlikle incelenmektedir. Yarışmada ilk üçe giren eser ile 5 esere mansiyon verilecektir. Ayrıca yarışmaya katılan tüm eserlerin yer aldığı bir sergi açılacaktır“ dedi. 

 

Yarışmaya katılan tüm projelerin birbirinden değerli olduğunu ve katılımcılara teşekkür ettiğini bildiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,  bu çalışma ile bir meslek odası ile birlikte çalışmanın güzel bir örneğinin sergilendiğini sözlerine ekledi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti