BELLONA KAYSERİ’NİN SPONSORLUĞUNA TMSF ENGEL Mİ?

BELLONA KAYSERİ’NİN SPONSORLUĞUNA TMSF ENGEL Mİ?

AVRUPA’DA MÜCADELE EDEN TEMSİLCİMİZİN KAPANMASI GÜNDEMDE

Bellona Kayseri Basketbol mali sıkıntılar nedeniyle yeni sezonda daha büyük zorluklar yaşıyor. Bellona Kayseri Basketbol’un yeni dönem sponsorluk anlaşması yapmaması kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndaki yönetim değişimiyle durma noktasına gelen anlaşmaya istinaden Kayseri kamuoyunda ‘TMSF mi engel oluyor?’ sorusu akıllara geliyor. 

Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde ilimizi ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden ve Avrupa’nın en iyi 14 takımından birisi olarak gösterilen ekiplerden Bellona Kayseri Basketbol, 3-4 yıldır yaşadığı maddi sorunları tam anlamıyla sonlandıramadı ve sponsorluk krizi ile mali anlamda yeni bir krizin eşiğine geldi. 

Bellona ismiyle mücadele eden Kayseri Basketbol, yeni sezonda bu sponsorluktan yararlanamayacak gibi görünüyor. Hali hazırda Avrupa’da ön eleme maçlarına çıkan Kayseri Basketbol, Bellona ile sponsorluk anlaşmasını yenileyemedi ve Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu’nun üst kademesinde yaşanan değişim de şimdilik bu sorunu gidermeye çare olmadı. Kulübün bu süreçte acil ihtiyaçları olması ve Avrupa’da katılacağı tur maçları öncesinde yöneticiler kendi imkânları ile masraflara çözüm bulsalar da oyuncuların alacaklarının hala ödenememesi büyük problem olarak karşılarına çıkıyor. Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu’nda yaşanan süreçten sonra hala üst makamların Kayseri’de spora bakış açısındaki bu sorunun çözümü için siyasetinde bilgisi olmasına karşın, hala ses çıkmaması kamuoyunda TMSF Kayseri’ye engel mi sorusunu akıllara getiriyor.

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu üst yönetiminin bekleyişte olması, kararları uygulayacak olan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in de elini kolunu bağlamış gibi görünüyor. CEO Alpaslan Baki Ertekin’in daha önceki çalışmalarda spora verdiği desteğin aynısının devamını bekleyen Kayseri kamuoyu, atılacak adılar konusunda TMSF üst yönetiminin elini çabuk tutulması gerektiğini ve kulüplerin kapanmadan önce çözüm üretilmesi gerekliliğini ifade etmeleri, Bellona Kayseri basketbol açısından hayati önem taşıyor. 

Yaşanan bu süreç değişmez ve sponsorluk anlaşması devam etmezse, ülkemizin ve Avrupa’nın gözde kulüpleri arasında yer alan Bellona Kayseri Basketbol, Avrupa maçlarının ardından kapısına kilit vuracak ve tarihin tozlu sayfaları arasında yerini alacak.

Haber: Mustafa Gürbüz - Şevket Tekin



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer