BELLONA KAYSERİ’DE TEK SORUN MADDİ DESTEK

BELLONA KAYSERİ’DE TEK SORUN MADDİ DESTEK

AYHAN AVCI, “KULÜP OLARAK TEK SIKINTIMIZ MADDİ DESTEK”

Kadınlar Avrupa Ligi ön eleme müsabakaları oynayacak olan Kayseri Basketbol, çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri Basketbol Başantrenörü Ayhan Avcı, "Kulüp olarak tek sıkıntımız maddi destek.” dedi.

Geçen sezonu ligde 10. sırada tamamlayan Bellona Kayseri Basketbol, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından Kadınlar Avrupa Kupası'na davet edilmişti. Lige katılım ücretini yatıran Kayseri ekibi, 21-23 Eylül tarihlerinde ön eleme maçı oynayacak. Romanya'da oynanacak olan ACS Sepsive ve Atomeromu KSC Szekszard müsabakalarına yerli sporcularla çalışan Kayseri takımının yabancı sporcuları 1 Eylül itibariyle gelecek.

Takımın son durumu ve maddi konularda açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Avcı, şöyle dedi: “Genç takımımızdan takviyeler yaptık. 3 yabancı transfer yapmıştık. 1 yabancı transfer daha yapmayı planlıyoruz. Bütün yabancılarımız 1 Eylül itibari ile burada olacaklar. Avrupa Ligi öncesi 3 hatta 4 hazırlık maçı planlıyoruz. Ben oraya hazır gideceğimizi düşünüyorum. Avrupa Ligi'nde gruplara kalırsak 14 maç yapacağız, bu bizim için artı olacak. En üst ligde kazanıp kazanmaktan çok orada yer almak çok önemli. Ülke puanı için önemli. Avrupa'nın en iyi 14 takımı arasında yer almak çok önemli. Galatasaray ve Fenerbahçe kadar geçmişimiz olmasa da kısa sürede Avrupa'da tanınır bir takım olduk. Bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. 6 takım ön eleme oynayacak, diğer grup Avrupa Kupası'nda her sene başarılı olan takımla aynı grupta olmayacağız. Bu bizim için avantaj. Kulüp olarak tek sıkıntımız maddi destek. Yeteri kadar sponsor bulamıyoruz. Bunun dışında her şey yolunda.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak