BELLONA KAYSERİ, GENÇLERDEN UMUTLU

BELLONA KAYSERİ, GENÇLERDEN UMUTLU

KAVASOĞLU, GENÇLERİN PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve bu sezon yaşadığı sıkıntılarla gündemden düşmeyen Bellona Kayseri Basketbol’da çiçeği burnunda Baş Antrenör Aclan Kavasoğlu geçen hafta farklı bir şekilde mağlup olunan Fenerbahçe maçı sonrasında gençlerin durumunu değerlendirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde hedeflediği sezonu yaşayamayan ve bu sezon aldığı sonuçlarla ligin alt sıralarından kendisine yer bulan Bellona Kayseri Basketbol’da yeni dönem sancılı başladı.

Baş Antrenör Aclan Kavasoğlu görevine geldiği hafta sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti ve maç sonrasında yorumlarda bulundu. Fenerbahçe’ye karşı farklı mağlup olan ve istediğini tam olarak gerçekleştiremeyen sarı-kırmızlılar da Baş Antrenör Aclan Kavasoğlu açıklamasında gençlerin bu maçta kendilerini gösterdiğini ve ilerisi için umutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Bu karşılaşma ile önemli bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. Ligdeki sıralamamızı etkileyecek bir karşılaşmaydı. Rakiplerimizle peş peşe müsabakalara yapacağız. Dolayısıyla bu maçta takım düzenini sağlayacağımız, kadrodaki eksik noktaları belirleyeceğimiz önemli bir maçtı. Bu maçta sevindirici olan genç oyunculardan ciddi anlamda katkı alacağımızı gördüm. Bunu önümüzdeki iki maçta takıma güç verecek bir yapıya getirirsek gerçekten büyük kazanç olur. Hedefimiz oynayacağımız Botaş ve Çankaya Üniversitesi maçlarını kazanmak" dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak