BELLONA KAYSERİ’DE GÖZLER AVRUPA KUPASI’NDA

BELLONA KAYSERİ’DE GÖZLER AVRUPA KUPASI’NDA

SARI-KIRMIZILI EKİP, ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol’da gözler Avrupa Kupası maçlarına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, oynayacağı Elazığ maçı için hazırlıklara başladı.

Kadınlar Basketbol Süper Lig karşılaşmalarına 14-16 Mart’ta oynanacak olan Avrupa Kupası maçları nedeniyle ara verildi. İlimiz temsilcisi Bellona Kayseri Basketbol’da Avrupa Kupası karşılaşmasında Birevim Elazığ İl Özel İdare ile karşılaşacak.

Ligin 25.hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşan ve sahadan 79-70 mağlup ayrılan Bellona Kayseri Basketbol, mücadelenin ardından ilimize döndü ve Avrupa Kupası karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, son 16 turunda Elazığ ile karşılaşacak. Sürpriz yaşamak istemeyen Baş Antrenör Ayhan Avcı, oyuncuları ile bir bire toplantı yapıyor.

Son 16 maçları Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Salonu’nda oynanacak. Eşleşmelerin galiplerinin karşılaşacağı çeyrek final müsabakası da 18 Mart 2021 tarihinde yine Kayseri’de oynanacak. Son 16 turundaki diğer 4 karşılaşma ve 2 çeyrek finale Romanya ev sahipliği yapacak, kalan 2 maç ve bir çeyrek final de İspanya'da gerçekleştirilecek EuroCup Women 2020-21 sezonu, 9-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Final Four ile sona erecek.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak