BELEDİYE YÖNETİCİLERİ İLE TANIŞTI

BELEDİYE YÖNETİCİLERİ İLE TANIŞTI

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptıkları hizmetin kalitesini daha da artırmak için ekip ruhu içinde, nasıl daha iyi yapabilirim gayretiyle çalışacaklarını vurguladı…

Belediye birim yöneticileriyle tanışarak birimler hakkında bilgi alan Başkan Mustafa Çelik, "İnşallah bundan sonra beraber çalışacağız. Yoğunluktan dolayı ancak bugün bir araya gelebildik. Bundan sonra bu toplantıları sürekli hale getireceğiz. Ben belediyeye tam hakim olana, anlayana kadar sık sık bu toplantılara devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çelik şöyle devam etti, "Bugün sadece şöyle bir tanışma olsun. Kim hangi bölümün başında, neler yapıyor, elemanları, kadrosu, elindeki bütçesi nedir? Onları bilmek, çalışma arkadaşlarımı daha yakından tanımak istiyorum. Daha sonra teker teker ayrıntılı biçimde zaten görüşeceğiz. Kocasinan Belediyesi yetenekli bir kadroya sahip. Arkadaşlarımın özelliklerini, yeteneklerini bilmek benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Mesela, nereden mezunsunuz, medeni durumunuz, çocuklarınızı anlatırsanız memnun olurum."

Ardından birimlerin yöneticileri  tek tek kendini ve görev yaptığı bölümü tanıttı. Tanışma sonrası Başkan Mustafa Çelik, "Önümüzdeki günlerde aciliyet durumuna göre ilgili birimleri çağıracağız. Daha detaylı bilgi isteyeceğiz. Onun için birim yöneticisi arkadaşlarım geçmişe ait yaptığı işler nelerse onları hazırlasın, çağırdığımızda o bilgileri de alalım. Sizin ve birimlerinizin en verimli şekilde çalışabilmeniz, performansınızı daha da artırmanız için İhtiyacınız nedir,  hangi donanımlar olursa işinizi daha iyi yaparsınız? Bunların tamamını çıkartın, hazırlıklı olun ki ben onları öğreneyim" şeklinde sözlerini tamamladı.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi