BELEDİYE ÇALIŞANLARININ BAYRAMLARINI KUTLADI

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ BAYRAMLARINI KUTLADI

Melikgazi Belediyesi, tatil nedeniyle yapamadığı bayramlaşma merasimini ilk çalışma gününde gerçekleştirldi. Başkan Büyükkılıç, başlayan mesai ile birlikte belediye’nin Atölye, Fidanlık ve hizmet binasında görev yapan çalışanların geçmiş bayramların

Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayramlaşmayı bayram sonrası ilk mesai günü yapmayı uygun bulduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük taktir görmektedir.Bunda en önemli etken sizlersiniz. Güler yüzünüz ve gayretli çalışmalarınız ile bizlere hizmet etme imkanı sunan sevgili hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz ”dedi.

          Çalışanların birbirleri ile saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarını sürdürdüklerini bu açıdan Melikgazi Camiasının büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel bütün faaliyetlerde, çalışanlarının emeğinin olduğunu söyledi.

                Çalışanların geçmiş bayramlarını en içten dilekleri ile kutladığını, sağlık ve mutluluk dilekleri ile uzun ömürler temenni ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, referans ve örnek belediyeciliğin temelinde personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışmasının bulunduğunu sözlerine ekledi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı