BELEDİYE BAŞKANLARINDAN KTO ÇIKARTMASI

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN KTO ÇIKARTMASI

Büyükşehir Belediyesi hinterlandı içerisinde yer alan 5 ilçenin belediye başkanları, Ticaret Odası`nı ziyaret ederek, Başkan Mahmut Hiçyılmaz`a başarılar dilediler.

Belediye Başkanlarının Ticaret Odası çıkartmasına Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem iştirak etti.

Ziyarette konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mayıs ayında yapılan seçimler sonucu oluşan Ticaret Odasının yeni Yönetim Kurulu`na gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını açıkladı. . Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü… "KTO`nun çalışmalarını 40 civarındaki Meslek Komiteleri aracılığıyla yürüttüğünü biliyoruz. Bir meslek odası olarak Kto`nun, Meslek Komitesi çalışmalarına ağırlık vermesi, Kayseri`nin gelişmesine ve ekonomik olarak daha da canlanmasına vesile olacaktır. Bizler de belediyeler olarak aynı meslek gruplarını bir araya getiren esnaf sitelerini kuruyoruz. Bu amaçla, ilçelerimiz sınırları içerisinde birçok esnaf siteleri oluşturduk. Ayrıca Mobilyakent Projesi`ni hayata geçirmeye çalışıyoruz. Böylece mobilya esnafının bir arada hizmet üreteceği bir merkeze de Kayseri kavuşmuş olacak"

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ da konuklarını ağırlarken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaf olarak pek çok konuda belediyelerle hizmet anlamında ortak çalışmalar yürüttüklerinin altını çizerek "İçinde bulunduğumuz Hizmet Binamız , artık talepleri karşılamaktan uzak bir durumda. Bu nedenle, Çevreyol üzerindeki arsamıza Kayseri`ye yakışır bir Ticaret Odası Hizmet Binası yapmak istiyoruz. Orada birkaç dükkanda işlerini yürüten esnafımız, bizim kiracımız durumunda. Onların kira sözleşmeleri, 5-6 ay kadar sonra doluyor. Biz de bu arada Kocasinan Belediyemizle resmi işleri halletmek, daha sonra da oraya hizmet binamızı yapmak düşüncesindeyiz" şeklinde konuştu…



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti