BEKİR BOYDAK YENİDEN DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINDA?

BEKİR BOYDAK YENİDEN DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINDA?

FETÖ soruşturması çerçevesinde önceki Kayso eski Başkanı Mustafa Boydak´ın sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurarak ?Dua´ istediği kardeşi Bekir Boydak ve oğlu Mahmut Sami Boydak hakim karşısına çıkartıldı?

FETÖ soruşturması çerçevesinde önceki Kayso eski Başkanı Mustafa Boydak´ın sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurarak ?Dua´ istediği kardeşi Bekir Boydak ve oğlu Mahmut Sami Boydak hakim karşısına çıkartıldı? Yargılama sonrası kardeş Bekir Boydak yeniden demir parmaklıklar ardında gönderilirken, oğul Mahmut Sami Boydak ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı?
FETÖ çerçevesinde gözaltı ve yargılama süreci devam ediyor.Bir yandan Hacı ve Memduh Boydak´ın da aralarında bulunduğu FETÖ davasının ikinci duruşma sürecinde 30´den fazla isim mahkeme Heyeti tarafından dinlenirken, diğer yandan da operasyonlar sürüyor.
FETÖ soruşturmaları çerçevesinde daha önce Hacı Boydak; kardeşleri Memduh ve Bekir Boydak ile oğlu İlyas Boydak tutuklanmıştı. FETÖ davasının yargılama sürecinde Kayseri 2. Ağır ceza Mahkemesi geçtiğimiz yıl yapılan ilk duruşma sonrasında Hacı Boydak´ın kardeşi Bekir ile oğlu İlyas Boydak´ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmıştı. Boydak soyadını taşıyan Şükrü ve Aliye Boydak da aynı süreçte tutuklanmıştı.Hacı Boydak´ın kız kardeşinin oğlu,Şükrü Boydak´ın damadı da olan Murat Bozdağ da tutuklananlar arasındaydı.
İstanbul polisi geçtiğimiz hafta sonu FETÖ soruşturması çerçevesinde iki Boydak´ı daha gözaltına aldı. FETÖ soruşturması çerçevesinde önceki Kayso eski Başkanı Mustafa Boydak´ın sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurarak ?Dua´ istediği kardeşi Bekir Boydak ve oğlu Mahmut Sami Boydak hakim karşısına çıkartıldı? Yargılama sonrası kardeş Bekir Boydak yeniden demir parmaklıklar ardında gönderilirken, oğul Mahmut Sami Boydak ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, gözler Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemsi´nde devam eden duruşmalara çevrildi? Bir hafta devam edecek olan yargılama sonunda tutuklu olarak yargılanan Boydakların akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"