BEDİR´İN HEDEFİ 4 HAFTADA 10 PUAN

BEDİR´İN HEDEFİ 4 HAFTADA 10 PUAN

?BAŞAKŞEHİR´DEN PUAN ALMAYA GİDİYORUZ?

Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir´e konuk olacak Kayserispor´da zorlu maçın hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Başakşehir´e puan ya da puanlar almaya gidiyoruz? açıklamasında bulundu.

Süper Lig´de son 3 hafta mağlubiyetle kapatmasının ardından geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği´ni sahasında 3-2 mağlup ederek Avrupa iddiasını sürdüren Kayserispor´da, Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor. Karpuzatan Kulüp tesislerinde devam eden antrenmanları izleyen Kulüp Başkanı Erol Bedir, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak ?Zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Puan veya puanlar almak için gidiyoruz? diye konuştu.

Sezonun 30.haftasında zorlu bir deplasman mücadelesine imza atacaklarını belirten Erol Bedir, zirve ekiplerinden Başakşehir´e karşı sahaya puan ya da puanlar almak için çıkacaklarının belirterek açıklamalarını şöyle sürdürdü; ?Gençlerbirliği maçı o gün orada kaldı ve şuan cuma günü oynayacağımız Başakşehir maçını düşünüyoruz. Hemen akıllara şu gelebilir, ?Başakşehir güçlü bir takım, deplasman, şampiyonluk adayı´. Benim kanaatime göre şu saatten sonra güçlü takım, zayıf takım diye bir şey söz konusu değil. Ligden düşme adayı Gençlerbirliği, Galatasaray´ı yeniyor, neredeyse bizden de puan alıyordu. Dolayısıyla Başakşehir´e puan ya da puanlar almaya gidiyoruz. Almak zorundayız, onlar da şampiyon olabilmek için bizi yenmek zorundalar. Takımlar arasında artık kalite farkı da kalmadı, kim çok istiyorsa o kazanıyor. İnşallah isteyen biz olacağız. Oradan da daha sonraki maçlardan da puan almak zorundayız. Hedef olarak da bundan sonraki maçlarımızda 10 puan civarında bir puan alırsak zannediyorum hedefimize ulaşırız.?

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti