BEDENSEL ENGELLİLER, ÖDÜL TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

BEDENSEL ENGELLİLER, ÖDÜL TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

ŞAHİN, ?DESTEK VE KATKI OLMADAN BAŞARI GELMEZ?

Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, 2014-2015 sezonunda takıma katkı sağlayan kişi ve kurumlara ödül verdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ödül töreninde, Spor Müdürümüz Mustafa Gürbüz´de ödül alan isimler arasında yer aldı.

Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü´nün, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ödül töreni Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi. Ödül törenine, Vali

Yardımcı Mehmet Emin Avcı, Büyükşehir ve Melikgazi belediyelerinin temsilcileri ve davetliler katıldı.

Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı

Faruk Şahin, ?2014-2015 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Ampute Futbol branşlarında göstermiş olduğumuz faaliyetleri şehrimizin desteği olmadan sürdüremeyiz? dedi. Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kayseri´de belediye başkanlarımız, Valiliğimiz ve iş adamlarımız bizlere sahip çıktı. İki branşta da, sezonu başarı ile tamamladık.

Kulübümüze verilen desteklerden dolayı teşekkür mahiyetinde bu geceyi düzenledik.

Valimizin öncülüğü ve Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç´ın katkıları ile geçtiğimiz yıl kulübümüzün adı, Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştirildi. Ana sponsorluk karşılığında, isim hakkını Melikgazi Belediyesi´ne verdik. Bu bizim 2006 yılından bu yana yapılan en büyük kazanımımız oldu. Burada olan ve kulübümüze katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.?

Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ise şöyle konuştu: ?Burada bulunan engelli kardeşlerim spor branşlarında mücadele ederek, kulüplerine kupalar kazandırıyorlar. İşin doğrusu imrendim. Artık spor yapmam gerektiğini düşündüm. Sizleri gördükten sonra bende spor yapmaya gayret edeceğimi söyleyeyim. Sizlerin başarılarını alkışlamak ve sizleri desteklemek bizlerin görevidir. Sayın Valimizin de, sizlere saygılarını ve selamlarını getirdim. Her şey gönlünüzce olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.?

Konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. Bu yıl ödül alanlar listesinde kurumumuz Spor Müdürü Mustafa Gürbüz´de yer aldı.



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var