BEDELLİ SİYASİ MALZEME OLDU

BEDELLİ SİYASİ MALZEME OLDU

- MHP İl Başkanı Mete Eke, ilçe başkanları ile yaptığı toplantıdaki konuşmasında, askerlik konusundaki gelişmeleri değerlendirerek, “Bu vatan Lüksemburg değildir” dedi.

“AK Parti hükümetinin başta terör olmak üzere, dış politika ve ekonomideki tutarsız kararları sonucu ülkemizde çok kötü günlerin ayak seslerini hissetmekteyiz” diyen Eke, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Dış politikadaki sıfır sorun dediklerinin bir hayal olduğu ortaya çıkmış, bugün geldiğimiz nokta bütün komşularımızla kavgalı hale gelmiştir.

Ekonomideki bahar rüzgârına rağmen memur, işçi, küçük esnaf, köylü ve emekli son derece perişan, istatistiklerin verilerine göre bunların hepsi açlık ve yoksulluk sınırındadır.

AK Parti hükümeti son günlerdeki bedelli askerlik konusunu da aceleye getirip böylesine hassas bir konuyu da siyasi malzeme yapmaya çalışmaktadır. Bunların en önemlisi de vicdani ret konusudur. MHP olarak böyle bir meselenin gündeme getirilmesini son derece çirkin, büyük bir talihsizlik ve AK Parti hükümetinin garabeti olarak görüyoruz.

Türk Milleti askerliği peygamber ocağı olarak bilir, orda geçen her dakikasının ibadet olduğuna inanır. Doğru olanı da budur, bizim atalarımızdan gördüğümüz ve öğrendiğimiz böyledir. Bu vatan Lüksemburg değildir, Hollanda hiç değildir. Bu konu ateşle oynamak demektir.

Her gün onlarca şehidin geldiği ülkemizde böyle hassas bir konunun basite alınması, tartışma haline getirilmesi şehit aile ve yakınlarına da son derece saygısızlıktır.

MHP olarak milletimizin bize verdiği her konuda olduğu gibi bu konuyu da hassas bir şekilde takip edeceğiz. Türk milletinin sesi ve kulağı olmaya devam edeceğiz.”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı