BAYRAMLAŞMAYA GİTTİ KAYIP OLDU

BAYRAMLAŞMAYA GİTTİ KAYIP OLDU

EMRE CAN´DAN İKİ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR ?

Kurban Bayramı tatilini annesinin yakınları ile geçirmek üzere  Kars´ın Selim İlçesi´ne  bağlı  Tuzluca köyüne giden 14 yaşındaki  Emre Can Şener´den iki gündür haber alamayan ailesi Kayseri´ye dönmüş  olma ihtimaline karşı vatandaşlardan yardım  isteyerek polise haber vermelerini  istediler?

 

Kayseri´de ikamet eden ve Kurban Bayramı´nı geçirmek üzere annesinin memleketi  Kars´ın Selim İlçesi´ne  bağlı  Tuzluca köyüne giden Fatma Şentürk´ün 14 yaşındaki oğlu Emre Can´dan iki gündür haber alınamıyor? İhbar üzerine  Tuzluca köyüne gelen Jandarma ekipleri ve köy halkının her yerde  aradığı  14 yaşındaki  Emra Can´ın  Tuzluca Köyündeki  arkadaşları ile oynamak  üzere dedesinin evinden ayrıldığını  ve bir daha geri dönmediğini belirten yakınları  Kayseri´ye dönmüş olma ihtimaline karşı vatandaşlardan yardım talep  ederek  çocuğu  görenlerin polise haber vermelerini istediler?

 

İki gündür oğluna hasret olan Anne Fatma Şen, oğlunun bulunması için gözyaşı dökerken, ?Kayseri´den Kars´a bayram ziyaretine gelmiştik. Tozluca Köyü´ndeydik. Önceki gün akşam saatlerinde Emre Can´dan haber alamadık. Jandarma ve polis ekiplerine haber verdik. 3 Eylül tarihinden itibaren aramadık yer bırakmadık. Kayseri´ye dönme ihtimaline karşıda hem emniyet güçleri hem de biz oradaki yakınlarımıza haber verdik. Oğlumun hayati durumundan endişe ediyorum. Allah rızası için gören ve duyanların bizlere ulaşmasını istiyoruz? ifadesini  kullandı?



Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi