BAYRAMDA YAĞIŞSIZ VE SICAK HAVALAR BEKLİYORUZ

BAYRAMDA YAĞIŞSIZ VE SICAK HAVALAR BEKLİYORUZ

Meteoroloji Bölge Müdürü Yılmaz: ?Yaz mevsimi süresince mevsim normallerinin biraz üzerinde olan sıcak havanın bayramda da 35-36 dereceler civarında seyredecek?

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde; Kurban bayramında yağışsız ve nispeten sıcak havaların etkili olacağını belirtip,  yaz mevsimi süresince mevsim normallerinin biraz üzerinde olan sıcak havanın bayramda da 35-36 dereceler civarında seyredeceği değerlendirmesinde bulundu.

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde; yaz mevsimi boyunca  mevsim normallerinin biraz üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının  bayramda da 35-36 dereceler civarında seyrine devam edeceğinin altını çizerek şunları kaydetti "Nispeten serin bir yaz mevsimi yaşıyoruz. Ancak geçtiğimiz hafta Salı ve Çarşamba günü mevsim normallerinin2-3 derece üzerinde sıcaklıklar ölçtük. Özellikle Salı günü Kayseri merkezde 38 dereceye varan yine Çarşamba günü Kayseri merkezde 36 derecelik sıcaklıklar ölçtükten sonra yurdumuzun kuzey kesimlerini etkileyen serin ve yağışlı sistemler nedeniyle sıcaklıklarımız azalmaya başladı ve tekrar normaller seviyesine geldi. Hatta bugünlerde normallerin bir miktar altına 28-29 derecelere düştü. Ancak yavaş yavaş sıcak havanın bölgemizi etkilemeye başlaması nedeniyle sıcaklıklarda bugünden itibaren bir artış söz konusu. Kademeli olarak azar azar bu artış devam edecek. İfade ettiğim gibi yağışsız ve bayramın üçüncü ve dördüncü günü 34-35 dereceleri ölçebileceğimiz nispeten normallerin bir miktar üzerindeki sıcaklıkları görebileceğimiz bir bayram var?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor