BAYRAM ÖNCESİ İKRAMİYELERİNİ ALDILAR

BAYRAM ÖNCESİ İKRAMİYELERİNİ ALDILAR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi belediye de işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini söyledi. Büyükkılıç ayrıca bayram öncesinde 27 mezarlıkta genel temizlik çalışmasının tamamladı

Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak her ay sözleşmeli personele 100 lira, kadrolu memurlara ile 300 lira sosyal denge sözleşme ödemesi yapıldığını hatırlattı.

Kayseri nüfusunun yarısına hizmet verdiklerini, şehrin ekonomik ve üretim tesislerin yer aldığı, alış veriş merkezlerin odağı durumundaki Melikgazi ilçesinin her geçen gün planlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “ Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu bayram da vardiya usulü görev yapacak tüm ekip çalışanlarına teşekkür ediyor. Bayramlarını kutluyorum. 6772 Sayılı Kanunu istinaden yılda 4 kez ödenen devlet ikramiyesinin 3. Ödemesinin bayram öncesi hesaplarına yatırıldı. Belediyemizde toplam 211 işçi statüsünde çalışanımıza toplam 151.500 ödeme yapılarak bayram alış verişlerine katkı sağlandı.“ dedi.  

Başkan Büyükkılıç ayrıca, ilçe sınırları içerisinde yer alan 8 ayrı bölgedeki toplam 27 mezarlıkta bayram öncesi temizlik ile bakım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alıp bakım ve onarım ile her türlü ihtiyacının karşılandığı bölge mezarlıklarında öncelikle ilkbahar aylarında otların temizlendiğini ve ağaçlar ile diğer bitki türlerine bakım yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç“ 5747 sayılı Kanun gereğince Melikgazi Belediyesine bağlanan bölgelerde toplam 27 adet mezarlık bulunmaktadır. Kıranardı, Hisarcık, Gürpınar, Turan, Mimarsinan,Ağırnas, Bürüngüz ve Gesi bölgelerinde yer alan bu mezarlıkların, Melikgazi Belediyesince bakım ve onarımı yapılmaktadır. Bu alanlarda öncelikle Fen İşleri Müdürlüğünce mezarlık girişlerinden başlayan ve ara yollar ile genel bakımı yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaptığı çalışma ile de otlardan temizlendi. Vatandaşların rahatlıkla mezarlık ziyaretlerini yerine getirebileceklerdir “ dedi.



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı