BAYRAM BEKTAŞ, GERİDE KALAN 5 HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

BAYRAM BEKTAŞ, GERİDE KALAN 5 HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

“BENİ EN ÇOK ÜZEN OYUN PLANINI YANSITAMAMAK”

HES Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Süper Lig’de geride kalan 5 haftayı değerlendirdi. Bektaş, ‘Beni en çok üzen oyun planını yansıtamamak’ dedi.

Süper Lig’de 5 hafta geride kaldı. Kayserispor, 3 mağlubiyet ve 2 galibiyetle 6 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip, 6.haftayı ise maç oynamadan tamamlayacak.

HES Kablo Kayserispor’da 7.haftada oynanacak olan Rizespor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Cuma günü gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bayram Bektaş, şöyle dedi: “5 hafta bitti, sonucuna bakıyorum. Beni en çok üzen taraf istediğimiz kadro bütünlüğünü, oyun planını yansıtamadık. Kanat oyuncularımız yok, covid pozitif oyuncularımız var. Bunların hepsi baktığınız zaman bizi etkiliyor aslında. Yeni yönetmeliğe göre artık maçlar ertelenmeyecek. Biz bunların hepsini dikkate alıyoruz. Öncelikle sakat oyuncularımızın düzelmesini bekliyoruz, buna karşın pozitif çıkan oyuncularımızın negatife dönmesini bekliyoruz. Bu bir hafta içerisinde pozitiflerin negatife dönmesi zor gözüküyor. Sapunaru'nun testi pozitif, Oğuzhan'ın ikinci testi pozitif, Attamah'ın ikinci testi pozitif. Lopes geri döndü. Henrique sakatlıktan döndü, bir tek Manzala kaldı. Biz de buna karşılık U-19 takımıyla bir maç yapacağız. Zaten gençlerimizi biliyoruz, tanıyoruz. Yönetmelik yürürlüğe girerse, çok fazla pozitif çıkarsa ona karşı biz de önlemimizi alıp genç takımdan takviyelerle maça çıkacağız. Pazartesi'nden sonra Rize maçı haftası. Rize'ye kazanmak için elimizdeki en iyi oyuncularla kaybettiğimiz 3 puanın telafisi için gideceğiz. Biz o güçteyiz, Rize'de kazanma gücümüz var. İnşallah gidip kazanır telafi ederiz.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak