BAYRAM HİZMETLERİNİ MASAYA YATIRDI

BAYRAM  HİZMETLERİNİ MASAYA  YATIRDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ramazan Bayramı sonrası belediyenin üst düzey yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda Ramazan ayı ve bayramda yapılan hizmetler değerlendirildi ve yapılacak yatırımlar gözden geçirildi.

Ramazan Bayramı`nın hemen ardından Büyükşehir Belediyesi`nde Hizmet Zirvesi yapıldı. Başkan Mehmet Özhaseki, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarıyla bir toplantı yaparak belediye hizmetlerini değerlendirdi. Toplantıda ramazan ayı ve bayramda belediye hizmetlerine ilişkin herhangi bir aksaklık olmadığına dikkat çekilerek , Büyükşehir Belediyesi`nin yaptığı ve yapacağı yatırımlar ele alındı.

 

 Büyükşehir Belediyesi`nin büyük yatırımlarından biri olan Harikalar Diyarı`nın henüz resmi açılışı yapılmamış olmasına rağmen görmüş olduğu ilgi toplantıda değerlendirilerek bu konuda yapılması gereken çalışmalara ilişkin katılımcıların  fikirler alındı.

Raylı Sistemin Beyazşehir-İldem ve Erciyes Üniversitesi-Talas hatlarında gelinen nokta da toplantıda ele alınan konular arasındaydı. Başkan Özhaseki Raylı Sistem çalışmalarındaki son duruma ilişkin bilgi aldı. Toplantıda, Erciyes projesi, Kayseri Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi yanına yapılacak olan park, Mimarsinan ve Kurşunlu parklarında yapılacak olan yeni düzenlemeler  ve diğer yatırımlar da değerlendirildi.

 Ayrıca Cumhuriyet Meydanı`na bakan caddelerdeki binalarda yapılan cephe düzenlemelerinde gelinen aşama ve ikinci etap cephe düzenlemelerinin nerelerde yapılacağı da Hizmet Zirvesinde ele alındı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da