BAYILTAN ALIŞVERİŞ

BAYILTAN ALIŞVERİŞ

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, 2011 yılının son mağazasını Kayseri Form Alışveriş Merkezinde açtı. Gece saatlerinden itibaren metrelerce uzun kuyruklar oluşan mağaza açılışında bir kişi de baygınlık geçirdi.

Kayseri Form Alışveriş Merkezi'nde Media Markt açılışında 500 güvenlik personeli görev yaptı. Gece yarısından itibaren binlerce Kayserili uygun fiyatlar için kuyruk oluşturdu. Açılışa özel kampanya düzenleyen Media Markt Kayseri mağazasında, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, küçük ev aletleri ve LED TV en çok ilgi gören elektronik eşyalar oldu. Saat 06.00'da açılışı yapılan Media Markt'a vatandaşlar izdiham yaşanmaması için gruplar halinde alındı.

Gece saat 00.00'da beklemeye başlayan vatandaşlardan biri, açılışın ardından mağazada alışveriş yaparken baygınlık geçirdi. Kayseri Forum Alışveriş Merkezinde yer alan 20. Media Markt mağazası, 3 bin metrekarelik alanda, yaklaşık 50 bin çeşit dünya markası ürünü teknoloji severlere sunmaya başladı. Media - Saturn Türkiye CEO'su Nuri Topatan açılış konuşmasında, "Bugün ticaret ve sanayi sanayi şehri Kayseri'de açtığımız Media Markt ile Kayserililer, uygun fiyatlarla binlerce çeşit teknoloji ürününe kavuşacaklar. Sanayi ve yatırımların artarak devam ettiği şehrimizin teknoloji ihtiyacını Media Mark ile kapatacağız" dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor