Bayan Muhtar Özdemir yine farkını gösterdi

Bayan Muhtar Özdemir yine farkını gösterdi

Seyrani Mahallesi Muhtarı Gülten Özdemir'den mahalle çocuklarına kış eğlencesi. Kocasinan İlçesi Seyrani Mahallesi muhtarı Gülten Özdemir, geçtiğimiz hafta içinde sömestri tatiline giren mahalle sakinlerinin ilköğretimde okuyan çocuklarını anneleri ile

Muhtar Özdemir, ‘’okullarında başarılı olan öğrencileri takdir ve teşekkür almaları halinde karne hediyesi olarak, Erciyes Kayak Merkezi’ne götürüp eğlendireceğim sözünü vermiştim, bu sözümü yerine getirdim dedi.’’   

Sabah saatlerinde muhtarlık önüne anneleri ile birlikte gelen çocuklar, yaklaşık 200 kişilik kafile halinde otobüslerle Erciyes Kayak Merkezi’ne hareket ettiler. Oyunlarla ve şarkılar ile başlayan eğlenceler, otobüs içerisinde seyahat boyunca da devam etti. 

Erciyes Kayak Merkezi’ndeki eğlenceler, bu gezi için oluşturulan tertibatla DJ eşliğinde  müzik dinlediler, şarkılar söylediler. Halaylar çektiler, oyunlar oynadılar. Daha sonra Muhtar Gülten Özdemir’in hazırladığı kızaklar ile kaydılar. Yemek olarak  çocuklar ve annelerine muhtar Özdemir tarafından sucuk-ekmek ve içecek ikramı yapıldı. Çocuklar anneleri ile birlikte teleferiğe bindiler. Birçoğu hayatlarında ilk kez teleferiğe binen çocuklar ve anneleri mutluklarını Gülten Özdemir’e sarılarak gösterdiler.   

Mahallemizin Gülten Ablası…

Gün boyunca çeşitli etkinlikler ile eğlenen çocuklar ve anneleri, akşam saatlerinde otobüsler ile Seyrani Mahallesi’ne hareket ettiler. Muhtarlık önünde araçtan inen çocuklar ve anneleri  yeni tanıştıkları arkadaşları ile görüşmek istediklerini belirttiler. Hayatlarında ilk kez Erciyes Kayak Merkezi’ne gittiklerini belirten bazı anneler duygulanarak Muhtar Özdemir’e sarıldılar. Anneler, çocukları ile birlikte  böyle bir faaliyet nedeni ile kendilerine yaşattıkları mutluluk için  Muhtar Gültan Özdemir’e teşekkürlerini belirttiler. Geziye katılan çocukların hatıra fotoğrafı çektirmeleri ve hep birlikte ‘’ sen bir tanesin mahallemizin Gülten Ablası’’ tezahüratlarıyla sona erdi. 

Huzurlu bir Seyrani Mahallesi için her şeyi yaparım…

Kocasinan İlçesi Seyrani mahallesi muhtarı Gülten Özdemir; muhtar olduktan sonra   bugüne kadar çok çeşitli etkinlikler düzenlediğini, bu etkinliklerin önemli bir kısmını daha çok çocuklar ve gençler için  yaptıklarını belirtti. Özdemir ‘’okullarında başarılar gösteren çocuklara karne hediyesi olarak, Erciyes Kayak merkezi’nde eğlenceler düzenlendik, çeşitli etkinlikler yaptık.  Amacımız, bu tür etkinliklerle mahalle insanımızın birbirleri ile olan sosyal ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Çocuklar birbirleri ile tanışırsa, anneleri de tanışır. Anneleri de babaları tanıştırır. Birbirleri ile tanışan, görüşen mahalle sakinleri huzurlu bir ortam oluşturmuş olur. Bu vesile ile mahallemizin daha sakin, huzurlu ve sosyal yaşantısına bir miktar renk katabilirsek bundan mutluluk duyarım’’dedi. Bu etkinliğe çocukların anneleri ile birlikte katılmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Özdemir,  etkinliğin harcamasını kendi maaşından biriktirdiği para ve bazı yardım sevenlerin katkıları ile gerçekleştirdiklerini, bu nedenle katkıda bulunan herkese  teşekkürlerini belirtti. Bu tür etkinliklere imkan buldukça devam edeceğini bildirdi. 

 

Haber İzle



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da