BAYAN KUAFÖRLERİ’NDE BAYRAM VE GURBETÇİ YOĞUNLUĞU

BAYAN KUAFÖRLERİ’NDE BAYRAM VE GURBETÇİ YOĞUNLUĞU

Pandemi sürecinde uzun süre kapalı kalan bayan kuaförleri yeniden normalleşme ile birlikte eski coşkulu günlerine kavuştu.

Yaklaşan kurban bayramı, düğün sezonu ve gurbetçilerin gelişi ile işleri iyiden iyiye açılan kuaförler tedbiri elden bırakmadan ilimiz hanımlarına hizmet vermeye devam edip, sıkıntılı pandemi sürecinin kötü izlerini silmeye çalışıyorlar.

Yaklaşık 20 yıldır bayan kuaförü olarak ilimiz hanımlarına hizmet veren Elit Kuaför sahibi Mehmet Karaca haber ekibimize yaptığı değerlendirmede zorlu bir süreçten geçtiklerinin altını çizip, pandemi sürecinin devam ettiğini akıldan çıkarmadan faaliyetlerini devam ettirdiklerini belirterek şöyle konuştu.”2003 yılından beri salonumuzu işletiyoruz. Kuaförler olarak her ay sabit maaş almadığımız için pandemi süreci bizim için sıkıntılı geçti. Devletimizin destekleri oldu. Pandemi bitmedi ama yasakların kalkması iyi oldu. İşlerimiz düzeldi şuan iyiyiz. Yaz sezonumuz güzel geçiyor. Salonumuzda sosyal mesafe kurallarına uyarak, maskemizi takarak, salonumuzun kapasitesi kadar müşteri alarak randevu sistemiyle tedbirlerimizi alarak çalışmaktayız. Gurbetçi sezonu ve düğün sezonlarının başlamasıyla işlerimiz güzel ve yoğun. Geçen bayram kapalıydık ama bu bayramda yoğunluk yaşıyoruz. Salonumuza gelen müşteriye girişte maske, hes kodu ve ateş ölçme işlemi uyguladıktan sonra içeriye alıyoruz. Kuaförler olarak klinik hassasiyetinde çalışıyoruz. Dezenfekte etme ve hijyen kurallarına uygun çalışıyoruz. Gönül rahatlığı ile kuaförlere gidebilirler.”



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı