BAYAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

BAYAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

?HOŞ GELDİN BEBEK? ZİYARETİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın ilçe sınırlarında dünyaya gözünü açan bebeklere gerçekleştirdiği ziyaretlere, Başkan Çolakbayrakdar´ın yurt dışında olması nedeniyle eşi Fatma Çolakbayrakdar devam etti.
Bayan Çolakbayrakdar ilk ziyaretini Nihal- Mehmet Tedik Çiftinin 3. Çocuğu olarak dünyaya gelen Salim Burak bebeğe gerçekleştirdi. Fatma Çolakbayrakdar´a Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri Nuriye Çetin ve Şebnem Zehra Alkılıç ile Akparti Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Büyükkeçeci Bozdoğanlı eşlik etti.
Salim Burak bebeğe ?Hoş geldin Bebek? diyen, onu kucağına alıp seven Fatma Çolakbayrakdar, ?Kocasinan´da yeni bir nefes olduğunu duyduk ve hemen geldik.? dedi. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´ın yurt dışında olması nedeniyle ziyarete katılamadığını ancak selamlarını gönderdiğini ifade eden Fatma Çolakbayrakdar, ?Bizler hanımlar olarak eşlerimizin destekçisi olmaya özen gösteriyoruz, o nedenle Başkan Bey burada olamasa da bizler sizin yanınızdayız. Diliyorum ki bu yeni nefes, ailenize, Kocasinan´a, şehrimize ve ülkemize uğur, bereket ve güzellikler getirsin? ifadelerini kullandı ve Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan ?Hoş Geldin Bebek Seti? hediye etti. Burak bebeğin annesi ve anneannesi de Bayan Çolakbayrakdar ve beraberindekilere ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler.
Fatma Çolakbayrakdar´ın ikinci ziyareti ise Babası Doğu´da bordo bereli olarak görev yapmakta olan Elizan Zeynep Kılıç bebeğe gerçekleştirdi. Bayan Çolakbayrakdar´ı Zeynep bebeğin evinde 4 kuşak karşıladı. Zeynep bebek, ablası, annesi, anneannesi ve büyük babaannesi tarafından karşılanan Bayan Çolakbayrakdar, böylesi geniş bir ailenin arasında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´ın selamlarını ileten Bayan Çolakbayrakdar, Zeynep bebeği kucağına alarak ?Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı olmasını diliyorum? dedi. Yeni doğan Zeynep bebeğe ?hoş geldin? diyen Fatma Çolakbayrakdar, büyük babaannenin de hayır duasını alarak evden ayrıldı.
Kocasinan Belediyesi´nden ?Hoş Geldin Bebek Seti? almak isteyen tüm vatandaşların yeni doğan bebeklerinin nüfus cüzdanları ile birlikte Kocasinan Belediyesi´ne müracaat etmelerinin yeterli olacağı belirtildi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor