BAŞKAN YILDIZ, ‘DAHA DA İYİ OLACAĞIZ'

BAŞKAN YILDIZ, ‘DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

Altınordu A.Ş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

HABER İZLE

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 24. haftasında sahasında oynayacağı Altınordu A.Ş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız açıklamalarda bulunarak, ‘Takım olarak daha da iyi olacağız' dedi.

PTT 1.Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 24. haftasında sahasında oynayacağı Altınordu A.Ş karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bucaspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup eden sarı-kırmızılılar da keyifler ise yerinde. Çalışmalarda oyuncuların oldukça formda oldukları gözlendi. Karpuzatan Mevkii Kadir Has Spor Tesisleri'nde takım Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar gözetiminde devam eden çalışmalar oldukça neşeli anlara sahne oluyor. Ligi lider tamamlayarak adını Süper Lig'e yazdırmayı hedefleyen sarı-kırmızlılar, Altınordu karşılaşmasını mutlak kazanmak istiyorlar. Kayserispor'un, Altınordu karşılaşmasında nasıl bir oyun sergileyeceği ise taraftar bazında merakla bekleniyor.

KAYSERİSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE

Takımın Bucaspor galibiyetini değerlendiren Kulüp Başkanı Bekir Yıldız takımın daha da iyi duruma geleceğini belirterek şunları söyledi: Bucaspor galibiyeti bizim için çok önemliydi. Biliyorsunuz ki bizi liderlik yolunda takip eden Adana Demirspor takımı var. Eğer ki Bucaspor karşılaşmasını kazanmasaydık, aradaki puan farkı kapanabilirdi. Bu da ligde son haftalara yaklaştıkça işi iyice zora sokardı. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Çok iyi bir oyun oynayıp deplasmandan 3 puanı 3 golle aldılar. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız Altınordu karşılaşmasını da kazanarak yolumuza hem galip hem de lider devam edeceğiz.”



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı