BAŞKAN PALANCIOĞLU`NA

BAŞKAN PALANCIOĞLU`NA

KEPEZ`DE SEVGİ SELİ

HABERİ İZLE

Talas`ın yukarı mahallelerinden Kepez`de vatandaşların davetine icabet eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Birlik ve beraberlik içinde fitneye fırsat vermeden hep birlikte hizmet için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

            Başkan Palancıoğlu, Kepezlilerin davetini kırmadı. Hafta sonu ve akşam olmasına rağmen davete icabet eden Başkan Palancıoğlu, mahallelinin sevgi seliyle karşılandı. Başta muhtar Bahri Gedikbaş olmak üzere mahallenin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Palancıoğlu, belediyenin açtığı ikinci bahar evinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Palancıoğlu`na mahalleli adına `hoş geldiniz` diyen Kamuran Derebaşı adlı vatandaş, kendilerini kırmayarak davetlerine icabet eden Başkan Palancıoğlu`na "Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. İyi niyetle gayretinizi biliyor ve destekliyoruz. Biz sizi seviyoruz. Buradaki teveccühü görüyorsunuz." diye konuştu.

            Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, davet edilen yere gitmenin önemine dikkat çekerek, "Biz sizlere hizmet için varız, hizmet için buradayız" dedi. Başkan Palancıoğlu, "Sizlere hizmet etmek, ülkemize hizmet etmek, bizler için en büyük onur ve şereftir." diyerek şöyle konuştu: "Meclis üyelerimizle, ekibimizle, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte hizmet için seferber olduk. Sadece Talas için değil, şehrimiz ve ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa en iyi şekilde yaparak, ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden beri projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Birçok projeyi yatırıma dönüştürüyoruz. Açılış ve temel atma programlarımız Nisan ve Mayıs aylarında da devam edecek. Kepez`in ihtiyaçlarını da havaların elverişli olduğu andan itibaren yapmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kepez için önemli bir konu olan stadın ihalesi hafta içi yapıldı. Temelini yakında Başakpınar`daki stadın açılışının ardından atacağız. İnşallah yaz mevsiminin sonunda da açılışını gerçekleştiririz."

            Zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, "Görev sürem boyunca birlik ve beraberlik içinde çalışma gayretindeyiz. Ülkemiz tarihine bakıldığında hep fitne ve fesatlarla birlikte oyunlar oynanmış. İçimizde kavgalar etmişiz. Artık ülke olarak kaybedecek zamanımız yok. Böyle bir lüksümüz yok. Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkese hizmet etmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

            Başkan Palancıoğlu`nun konuşması mahallelinin alkışlarıyla sona erdi.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor