BAŞKANLARDAN BERABERLİK YORUMU

BAŞKANLARDAN BERABERLİK YORUMU

ÇAMLI, “İSTİFA İSTEDİLER DİYE HOCA GÖNDERMEYECEĞİZ”

Süper Lig’de sahasında Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Yukatel Kayserispor’da maç sonrası yapılan açıklamalarda bir puan değerlendirildi. As Başkan Ali Çamlı ayrıca tribündeki bir grubun istifa seslenişine de sert tepki gösterdi.

Süper Lig’de önemli bir hafta daha geride kaldı. Ligin ilk yarısının sonuna gelinen haftalarda sahasında Gaziantepspor’u konuk eden Yukatel Kayserispor sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak bir puana razı oldu. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Gönül isterdi ki 3 puanı alalım. Ancak olmadı. Alınan bir puanın da bizim için önemli olduğunu unutmamalıyız. Gelecek maçta alacağımız bir galibiyetle ligin üst sıralarında yerimizi alırız. İlk yarı bitmeden iyi yerlerde oluruz” dedi.   

Yukatel Kayserispor’da As Başkan Ali Çamlı’da maçın hakkının beraberlik olduğunu belirterek şöyle dedi: "Ortada bir maçtı. Dürüst olmak gerekirse pozisyonlarımız var, direkten dönen topumuz var ama maçın hakkı beraberlikti, berabere kaldık. Alınan her puan çok kıymetli. Bugün de Kayserispor 1 puan aldı. Bundan sonraki maçlarda nasıl galip gelebiliriz, nasıl daha iyi yapabiliriz teknik heyet, sporcular, bunun çabasında olacaklar.”

Çamlı konuşmasının ilerleyen bölümlerinde ise tribünde bir grubun istifa diye söylemde bulunmasına sert tepki göstererek şöyle dedi: “Burada bir üzüntümü dile getirmek istiyorum. Hikmet istifa, neyin istifası arkadaşlar? Hikmet hoca ne yapacak? İnin yönetin o zaman bu takımı. Takımın ekonomik durumu ortada, nereden geldiği belli. Biraz elinizi vicdanınıza koyun. Her şeyini yok etmiş bir başkan gecesini gündüzüne katan ben, yönetim. Daha ne yapacağız biz. Gönderelim Hikmet hocayı kimi getireceksiniz daha iyisini mi bulacaksınız? Artık bu kadarı fazla. Bugün burada Kayserispor'u izliyorsanız bunu Berna Gözbaşı'na borçlusunuz. Takım yenilmiyor berabere kalıyor yuhalanıyoruz, galip geliyoruz başka bir şey ne yapalım ne istiyorsunuz onu söyleyin? Oynadığınız takım geçen hafta Fenerbahçe'yi yenmiş sahasında. Sanki sıradan amatörden gelmiş bir takımla oynuyorsunuz. Galatasaray'ın puanı 23-24 neyse... Senin puanın 20. Ne oldu ki yani kıyamet mi koptu? Bu takım başarılı olacak, destek olun diyoruz. Ancak motivasyon bozmaya gel. Kayserispor için gecesini gündüzüne katıp 'nasıl başarılı olabilir' diyen bir teknik adam, her şeyini veren bir yönetim var."

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’