BAŞKANLAR SİVAS GALİBİYETİNİ YORUMLADI

BAŞKANLAR SİVAS GALİBİYETİNİ YORUMLADI

DEVRE ARASINA GALİBİYETLE GİRİLMESİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Süper Lig’de ilk yarının son maçında Kayserispor-Sivasspor’u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Kayseri protokolü açıklamalarda bulundu. Galibiyet devre arasına galibiyetle girilmesi ise yüzleri güldürdü.

Süper Lig’de ilk yarı sona erdi. İlk yarının son maçında Yukatel Kayserispor, konuk ettiği Sivasspor’u ilk yarıda attığı golle 3-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: “Alınan galibiyet şehrimize hayırlı olsun. Oyuncularımızı, teknik ekibimizi, başkanımızı ve 90 dakika susmayan taraftarımızı tebrik ediyorum. Kayserimize yakıştı. İlk yarıyı bu sonuçla 24 puanla tamamlamış olduk. Gönül ister ki her maç gülerek çıkalım. Bazen olmuyor, ama daha da iyi olacağız.”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şöyle konuştu: “Galibiyet güzel, kazanınca yüzler gülüyor. Takımımızı tebrik ediyoruz. Güzel bir maç oldu. Galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. İlk yarıda attığımız goller bizleri rahatlattı. İnşallah ikinci yarıda da performansımız artar.”

SMMM odası Başkanı Ali Yedikaya da maç sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Takım olarak iyi bir oyunla 3 puana ulaşmasını bildik. Bundan sonrasında da bu galibiyetlerin devamını getirmeli ve ligde tırmanışımıza devam etmeliyiz.”

Son olarak kameralar karşısına geçen Kulüp AS Başkanı Ali Çamlı ise şunlar kaydetti: “Sadece bir maç kazandık. Kayserispor üstüne koyarak devam edecek. Malatya’da da 2-0 geriden geldik. İki stoperimiz yoktu. Eksikleri bahane etmeden oynadık ve kazandık. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağız. Bizim buradan beklentimiz yok, Kayserispor sevdadır. Taraftarımızı bugün ki desteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Allah devamın getirsin. İnşallah Kayserispor daha iyi olacak.”

Haber: Şevket Tekin 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’