BAŞKANLAR ESENYURT´TA

BAŞKANLAR ESENYURT´TA

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ile Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Esenyurt´ta mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Büyükkılıç ve Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle Becen, Esenyurt ve Nurihas mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.

Esenyurt Sosyal Tesisindeki programın açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ?Var gücümüzle çalışıyoruz, çabalıyoruz. Sizler de burada en az bizim kadar çabalıyorsunuz. İlçe başkanı olarak bugün buradayım, fakat yarın değilim. Sizler seçime kadar buradasınız. Bu seçimin öneminin ne kadar büyük olduğunu bulunduğunuz yerlerde aktaracaksınız ki hepiniz birer ilçe başkanı gibi partimizin neferi olduğunu herkese göstereceksiniz? dedi.

Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşın görevinin oy kullanmak olduğunu belirterek, ?Oyunuzu vereceğiniz kişiyi sanki kızınızı veriyormuş gibi araştırmanız lazım. Belediye başkanı çalarsa ve siz ona oy vermişseniz onun hırsızlığına ortak olmuş olursunuz. Ama belediye başkanı doğru ve dürüst iş yaparsa, kamu malına yetim malı gibi bakarsa hizmet gelmiş olur.? diye konuştu.

Talas´ta 5 yıl iyi bir sınav verdiklerini anlatan Başkan Palancıoğlu, ?Kaç tane cami, okul, sağlık ocağı, 112 acil merkezi yaptığımıza bakın. Oy kullanırken bunları düşünmek gerek. Ama bizden daha iyi aday varsa ve ona oy vermiyorsanız iki elim yakınızda olur. Yerel siyasette hizmet önemlidir. AK Parti belediyeciliği her zaman hizmette rakip tanımıyor.? şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ise Mustafa Palancıoğlu hakkında, ?Talasımızın değerli başkanı inşallah Melikgazimizin medarı iftiharı olacak.? ifadelerini kullandı.

Kayseri´ye belediyelerle ve vatandaşlarla hep birlikte hizmet edeceklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç şöyle konuştu: ?Melikgazimizde Mustafa Başkanımızla, Kocasinanımızda Ahmet Başkanımızla, Talasımızda Mustafa Yalçın Başkanımızla ve 16 ilçemizi bağrımıza basarak, el ele gönül gönüle, insanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, yaratılmışların en şereflisi insana hizmet etmeyi ibadet olarak bilerek çalışacağız. Gönül belediyeciliğini hayata geçirdiğimiz zaman, sizlerin gönlünde yer edindiğimiz zaman asıl görevimizi yapmış olacağız. Aksi halde yapsak hepsi boş. Bir gönle girmek, o gönülde yer etmek, gıyabında duasını almak herhalde doğru olanıdır. İşte bu dönem gönül belediyeciliği dönemi olacak.?

Konuşmaların ardından başkanlar, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı