BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ`A ZİYARETLER SÜRÜYOR

BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ`A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘a Sivil Toplum Örgütleri, Mesleki Kuruluşlar, Mesleki Oda ve dernek ile Sendikaların kısacısı Sivil Toplum örgütlerinin tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.

Kayseri Lokanta ve Pastacılar Oda Başkanı Hayrettin Köse ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve Yönetim kurulu Üyeleri ziyaretlerinde Dr. Memduh Büyükkılıç’ı hem yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ettiler hem de başarılarının devamı temennisinde bulundular.
Ziyaret eden Dernek, Oda, Mesleki Kurum ile Sivil Toplum Kuruluşların ortak olarak birleştikleri nokta, 2009-2014 yılları arasında yapılan çalışmaların halk tarafından beğenilerek ve takdir edilerek sandığa yansıması olduğunu söylediler.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, ilde mevcut bulunan Kayseri Lokanta ve Pastacılar Odası ile Muharip Gaziler Derneği Üyelerin bu ziyaretlerinin çalışmalara şevk ve heyecan kattığını belirterek “ Başarımızın sırlarından biri de yaptığımız çalışmalar da işin tür ve içeriğine göre ilgili mesleki oda, dernek ve sivil toplum kuruluşun görüşünü almak, hatta beraber çalışmaktır. Dayanışma, paylaşım ve fikir alış verişi hem işin aslına ve amacına uygun olarak gerçekleştirilmesine hem de etkin ve verimli olmasına neden olmaktadır“ dedi.
Kayseri Lokanta ve Pastacılar Oda Başkanı Hayrettin Köse, Oda olarak belediye ile ortak projeler üzerinde çalıştıklarını ve Meslek edindirme kurslarında- Kayseri Mutfağı kurslarından dolayı Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’a yöresel tatlara ve yemeklere sahip çıktığı için teşekkür ettiklerini söyledi.
Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ise Melikgazi Belediyesinin Güneydoğu şehit ailelerine ev yaparak hediye etmelerinin tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ifade ederek, gazi yakınlara yapılan yardım ve ayrıca her türlü kültür ve sanat etkinliklerine desteklerinden dolayı Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiğini kaydetti.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek