Başkandan Mesaj Var

Başkandan Mesaj Var

“GÜZEL GÜNLER UZAK DEĞİL”

Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçında Pazar günü sahasında Altay’ı konuk edecek olan Yukatel Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı sosyal medya hesabından taraftara mesaj gönderdi. Mesajında Başkan Gözbaşı, “Siz rahat olun, güvenin, desteğinizi asla esirgemeyin ve güzel günlerin uzak olmadığını bilin” dedi.

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında sahasında Altay’ı konuk edecek olan Yukatel Kayserispor’da heyecan kaldığı yerden devam edecek. Futbolcular sadece yılbaşı için çalışmalara ara verirken bu hafta oynayacakları Altay maçı içinde kulüp tesislerinde bir araya gelerek idmanlara kaldıkları yerden yeniden başladılar.

Futbolcuların inancının tam olduğunu ve başarılı için çalışmaların devam ettiğini belirten Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı sosyal medya hesabından taraftara seslendi. Başkan Gözbaşı yaptığı açıklamada güzel günlerin yakın olduğunu belirterek şöyle dedi:

“İlk yarının yorgunluğunu futbolsuz geçen bu hafta sonu attığımızı fark ettik. Maçların, heyecanın olmadığı hafta sonu ne kadar sıradan değil mi? Günahıyla, sevabıyla bir sezonun daha yarısını tamamladık. 19 maçlık seride 24 puan fena değil ama hepimiz biliyoruz ki, bu puanların çok daha fazlasını yapabilirdik. Yalnız şu çok net kaliteli bir kadromuz, gecesini gündüzüne katan teknik yönetimimiz, genç ağırlıklı dinamik bir yönetim kurulumuz, maddi imkânlarımız, tesislerimiz, alt yapımız, tabii ki her şeyimiz büyük bir taraftar kitlemiz var. Biz ikinci yarı bu gücümüzle kaybettiklerimizi telafi edeceğiz. Bu sezon önceki sezonlardan farklı bir performans var. Biz bu yarışta daha üstlerde hatta çok daha üstlerde olabilecek durumdayız.

Sezon başında bir yasak koymuştum. "Düşme sözcüğünü kimse ağzına almayacak" diye. Bir ara yüreğimiz ağzımıza gelse de, herkes gördü ki bu yıl Yukatel Kayserispor son 2 sezonun çok üstünde bir değerde. Evet, şanssızlıkları yenebilseydik belki şu an zirve hesapları bile yapıyor olabilirdik. Ama o günler de gelecek.

Bu büyük taraftar şunu çok iyi bilsin ki, biz nasıl bu takımı elbirliği ile ipten çektiysek, alt yapısıyla, oturmuş kadro üzerine bina edilecek nokta transferlerle gelecek sezonlar Avrupa'da boy gösterecek bir takım mutlaka kuracağız. Bunun için elbette profesyonel, bir sistem kurmak için gece gündüz çalışıyor, gerekirse bunun kavgasını bizzat veriyorum. Siz rahat olun, güvenin, desteğinizi asla esirgemeyin ve güzel günlerin uzak olmadığını bilin.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi