Başkan Palancıoğlu’ndan Melikgazililere teşekkür

Başkan Palancıoğlu’ndan Melikgazililere teşekkür

31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, destekleri için Melikgazili hemşehrilerine teşekkür etti.

Önümüzdeki 5 yıl Melikgazi için çok daha güzel, çok daha farklı projelerin uygulandığı bir dönem olacağını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Hemşehrilerimizin desteği ile Melikgazi’mizde bir 5 yıl daha hizmet edeceğiz. Melikgazili hemşehrilerimin bana göstermiş olduğu güven ve destek için çok teşekkür ederim. Seçim çalışmalarımız süresince bizlerin yanında yer alan her kim olursa olsun herkesten güler yüz, yoğun ilgi ve alaka gördüm. Sosyal ve gerçek belediyecilik anlayışıyla ilçemizde takdire şayan bir 5 yıl geçirdik. İnşallah önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Hazırladığımız projeleri şimdi hayata geçirme zamanı. Amacımız her zaman ilçemizi daha yukarı daha ileriye götürmek olacak. Seçimlerde verdiğiniz destek ve güvenin devam etmesi, bu 5 yılda bizim motivasyonumuzu daha da artıracak ve hizmet aşkımızı daha da artıracak” ifadelerini kullandı.
Palancıoğlu, “Bizler halkımızın kararına her zaman inandık ve güvendik. Bu görevi yeniden Melikgazi’mize yakışır şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP İl Teşkilatlarımıza, Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Tayyar Şahin ve ilçe teşkilatımıza, MHP Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Enes Ertuğrul Kalın ve teşkilatına, gönüllerini, evlerini açan, bizlere oy veren tüm Melikgazili vatandaşlarıma canı gönülden teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Durmadan, yorulmadan yola devam Melikgazi” dedi.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik