BAŞKAN PALANCIOĞLU ‘SERBEST BÖLGE’DE Kİ İŞYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN PALANCIOĞLU ‘SERBEST BÖLGE’DE Kİ İŞYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Palancıoğlu: “Kayseri ilinde sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırları yer almaktadır”

Kayseri Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek sanayiciler ve çalışanlar ile sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Palancıoğlu “Kayseri ilinde sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırları yer almaktadır” değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek sanayiciler ve çalışanlar ile sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Palancıoğlu “Şu anda bulunduğumuz yer Kayseri için, Anadolu için hatta Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri için önemli bir yerdir. Çünkü Kayseri Serbest Bölgesi, İç Anadolu Lojistik Merkezi ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi hep bu alan içerisinde bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.

Sözlerinin devamında Kayseri Serbest Bölgesi’nde ise 7 ayrı üretim çeşitliğinde 77 fabrikanın yer aldığını ve yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlandığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Serbest Bölgesi’nin, Kayseri için büyük bir kazanım olduğunu çünkü Kayserili girişimcilerin artık üreterek 5 kıtaya ihracat yaptıklarını kaydetti.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu sözlerini noktalarken Kayseri Serbest Bölgesi’ne ulaşımın çok alternatifli olduğu, bundan olayı ulaşım sorunu bulunmadığını da altını çizip, sanayide ve ekonomik büyümenin temelinde belediye yatırımlarının bulunduğunu vurgulayarak “Kayseri ilinde sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırımları yer almaktadır” ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"