Başkan Palancıoğlu Müsiad’ı ziyaret etti

Başkan Palancıoğlu Müsiad’ı ziyaret etti

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve teşkilat mensupları ile birlikte MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı olarak seçilen Ferhat Akmermer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ferhat Akmermer’e ve yeni yönetimine MÜSİAD Kayseri Şube Başkanlığı görevinde başarılar dileyen Başkan Dr. Palancıoğlu şunları kaydetti  “Sadece Melikgazi Belediye Başkanı olarak değil Kayseri Serbest Bölgenin de başkanı olarak yani sanayici ve sanayicilere destek veren bir kurum olarak buradayız. MÜSİAD’ın başarılı olması demek, Kayseri'nin başarılı olması demek. İnşallah MÜSİAD Başkanı olarak da Ferhat Bey yönetimi ile birlikte farklı güzel projelere imza atar. Özellikte ARGE ve teknoloji ile ilgili Ferhat Bey'den büyük bir atılım bekliyoruz inşallah. Bu dönemde artık Kayseri'nin belli sektörler haricinde ARGE ve teknoloji ile tanışması için bir insiyatif alması Kayseri'nin daha nitelikli daha teknolojik üretime geçmesi için bir vesile olur. Ferhat Bey’e görevinde başarılar diliyorum. Yaptığı hizmetlerle iz bırakan eski dönem Şube Başkanı’mız Sayın Mehmet KÜTAHNECİ Bey’e de teşekkür ediyorum.”              

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke’de  “MÜSİAD gibi güçlü bir kuruluşta böylesine  güçlü birisin temsilci olması bizim için ziyadesiyle memnuniyet verici bir durum. Bundan sonra daha sık istişare gerçekleştirip bazı konularda ortak çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Ben hem kendisi hem yönetim kuruluna hem de Kayserimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.                

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti  “Her seferinde bizlere destekleriniz oldu, her zaman sizlerden yakın ilgi ve destek gördük. Ne zaman da kapınızı çalsak her zaman bizlere canı gönülden kucak açtınız. Biz MÜSİAD olarak yeni dönemle alakalı sizlerle koordineli bir şekilde güzel projeler üreteceğimiz çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu konu ile ilgili her zaman gördüğümüz desteği de vereceğinize şüphemiz yoktur.”                                                                                 

 

 

                              


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı