KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
POLİS, BEKÇİ VE ZABITA EKİPLERİNE SICAK ÇAY VE SANDVİÇ EKMEĞİ İKRAMI
Palancıoğlu: “Kayseri ilinde sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırları yer almaktadır”
BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ 6 BİN YILLIK TARİHİYLE ADETA AÇIK HAVA MÜZESİDİR”
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİNDE HAYIRSEVERLERİN DE KATILIMIYLA KAPSAMLI BİR TOPLANTI YAPILDI.
GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLER
2020 YILINDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HİZMETLER REKOR SEVİYESİNDEYDİ
SEYİR EVLERİ KONAKLAMA YÖN. KUR. BŞK. DURAN: “SEYİR EVLERİ, HER ANINIZDA SİZLERİ BEKLİYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şubat ayı sonunda il kongrelerimizin hepsini bitirmeyi planlıyoruz”
“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DEDİĞİ BU OLSA GEREK”
Türkiye Belediyeler Birliği’nce Akıllı Şehirler Ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirileceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, toplantıda akıllı şehirler konusunda akıllı şehirler için temel politikalar, uluslararası işbirliği ve belediyelerin teknolojik alt yapısı gibi konuların ve uygulamaların masaya yatırılacağını söyledi.
İki gün sürecek olan toplantıda akıllı şehir uygulama örneklerinin sergileneceğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, yerel yönetimler ne kadar güçlenirse Türkiye’nin de o kadar büyüyüp gelişeceğini sözlerine ekledi.