BAŞKAN ÖZHASEKİ YAHYALI HALKI İLE KUCAKLAŞTI

BAŞKAN ÖZHASEKİ YAHYALI HALKI İLE KUCAKLAŞTI

İlçe programlarını tüm hızıyla sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaretlerinin son durağı Yahyalı`da ilçe sakinleriyle bir araya geldi. "Kayseri`yi dünya şehri yaptık, sıra ilçelerde" diyerek köy köy dolaşan ve projelerini anlatan Başk

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Yahyalı`nın fidanlık bölgesinde Ak Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. "Yahyalı seninle gurur duyuyor" şeklindeki sloganlar ve pankartların yanısıra konfetiler ve davul-zurna ile karşılanan Başkan Özhaseki kilometreleri bulan araç konvoyu ile ilçe merkezine hareket etti.

Konvoy halinde ilçe merkezine geçen Başkan Özhaseki, esnafları ve pazar yerini ziyaret etti. Yoğun ilgi arasında güçlükle ilerleyen Başkan Özhaseki, Ak Parti seçim bürosunun açılışını yaptı, ayrıca Yahyalı`nın tanınmış isimlerinden Maça Dayı`nın yerinde çay içti.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu söyleyen Maça Dayı buna rağmen oyunu Ak Parti`ye vereceğini belirti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki daha sonra AHM Sosyal Tesislerinde düzenlenen "Büyükşehir Yahyalı ile Buluşuyor" toplantısına katıldı.

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Yahyalı İlçe Bakanı Ahmet Büber`den sonra Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk kürsüye geldi. Öztürk, Yahyalı insanın ehliyet ve liyakatı çok iyi bildiğini vurgulayarak seçimlerde Ak Parti`ye en fazla oyun Yahyalı`dan çıkacağını söyledi. Esat Öztürk konuşmasının ardından belediye başkanı Mehmet Araç`ı sahneye davet etti ve birliktelik pozu verdi.

Ardından Yahyalı`da neler yapacaklarını dile getiren Başkan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü… "Merkezde suda bir sorun fazlaca yok; ama belde ve köylerdeki tüm asbestli boruları değiştireceğiz. Kanalizasyon ve arıtma tesislerini tamamlayacağız. Altyapı bitince ara ve bağlantı yollarını elden geçireceğiz ve yol standartlarını yükselteceğiz. İlçe meydanında esnaf arkadaşlarımızı mağdur etmeden herkesin kabul edeceği bir projeyi hayata geçirerek bir modern bir ilçe meydanı yapacağız. İlçelerimiz içinde turizm değerleri açısından en zengin ilçemiz Yahyalı. Kapuzbaşı Şelalelerinin çevresini yeniden düzenleyeceğiz. Derabağ Şelalesi, Aladağlar, Yedigöller, Hacer Ormanları, Yahyalı Halısı gibi değerleri öne çıkaracağız. Turizm burada önemli bir geçim kaynağı olacak. Gençlik merkezlerinin de içinde olduğu sosyal tesisler yaparak hanımlarımıza ve gençlerimize yararlı kurslar düzenleyeceğiz. Ayrıca Hacı Hasan Efendi adına kültür merkezi yapacağız. Bugüne kadar buralara hizmet edemiyorduk. Ama şimdi kanun çıktı, yetkimiz var. İnşallah bu birliktelik hayırlı olacak. Şükürler olsunki, bu söylediklerimizi yapacak hem gücümüz var, hem aklımız var, hem de paramız var"

ÖZHASEKİ  FELAHİYE KÖYLÜSÜNE SESLENDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Felahiye`de düzenlenen `Büyükşehir Felahiye ile Buluşuyor` toplantısının ardından ilçenin iki büyük beldesi olan Büyük Toraman ve Kayapınar beldelerini ziyaret etti. İlçe, belde ve köylerde baharla birlikte öncelikle altyapı sorunlarını gidermek için çalışmalara başlayacaklarının sözünü veren Başkan Özhaseki, "Söz verip de kaybolanlardan olmayız" dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Felahiye`deki toplantının ardından Büyük Toraman beldesine geçerek belde sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Özhaseki`ye Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Felahiye İlçe Başkanı Mustafa Gürcü ve Felahiye Belediye Başkan Adayı Vural Coşkun da eşlik etti. İlçe, belde ve köylerde özellikle altyapıda ciddi sorunlar olduğunu dile getiren ve baharla birlikte çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Başkan Özhaseki, "Bugüne kadar söz verip de yapamadığım bir şey olmadı. Burada da söz verip kaybolmayız. Bu sözler verildiyse yerine gelir. Kayseri`de neler yaptığımız ortada. Şimdi sıra kent merkezi dışındaki tüm yerleşim birimlerinin ayağa kaldırılmasında" dedi.

 

 Başkan Özhaseki Büyük Toraman beldesinde Kayapınar beldesine geçti. İki ay sonra Kayseri`deki idari yapının değişeceğini ve Büyükşehir Belediyesi`nin ilçe, belde ve köylerde de sorumlu olacağını dile getiren Başkan Mehmet Özhaseki, "Büyükşehir olarak güçlü bir belediyeyiz. Paramız var, pulumuz var. 31 Mart`tan itibaren eksiklikleri gidermek için çok çalışacağız. Yaz itibarıyla buralarda nelerin yapıldığını göreceksiniz" diye konuştu

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı