BAŞKAN ÖMER YAĞMUR İSTİFA ETTİ

BAŞKAN ÖMER YAĞMUR İSTİFA ETTİ

BELLONA KAYSERİ’DE BEKLENEN OLDUKadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden ve son haftalarda istenileni bir türlü veremeyen Bellona Kayseri Basketbol Kulübü’nde uzun süredir başkanlık koltuğunda oturan Ömer Yağmur maddi imkânsızlıkları öne sürerek istifa etti.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon mali olarak krizi aşamayan ve yaşanan bu olaylar neticesinde İsrail’deki deplasmana dahi gidemeyecek olan takımın son geldiği noktayı değerlendiren Kulüp Başkanı Ömer Yağmur başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

Kamuoyuna yayınladığı istifa dilekçesi ile olayı duyuran yönetim önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul yaparak yeni bir yönetim belirlemeye çalışacak. Başkan Ömer Yağmur, istifasında şöyle açıklama yaptı: "16 senedir Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden takımımız, gelinen nokta itibariyle ligde tutunma savaşı vermekte fakat gerekli maddi desteği maalesef bulamamış durumdadır. Ligde üç büyükler dışında hemen hemen diğer bütün takımların belediye destekli takımlardan oluştuğunu hatırlatmak gerekirse, tek gençlik kulübü olarak rakiplerimizle mücadele etmek bu şartlarda bizleri fazlasıyla yıprattı. Son olarak Çarşamba günü gitmemiz gereken İsrail deplasmanı için gerekli parayı da bulamamamız, takımın önünü daha fazla kapatmamak için beni bu yola sevk etti. Yaptığımız bütün girişimlere rağmen takımı hayatta bırakma mücadelesinde çok yıprandığımı üzülerek belirtmek istiyorum. Sonuç olarak, takımın önünü açmak, bir 'Umut' takımın yaşaması için başkanlık görevinden ve yönetimin kurulundan istifa ettiğimi belirtir, kamuoyuna saygılarımı sunarım."



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev