BAŞKAN HERDEM PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

BAŞKAN HERDEM PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

Mart 2014 Yerel Seçimlerinde kendi isteğiyle aday olmayan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Belediye Personeli ile vedalaştı.

Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem`in yanı sıra eşi Sevil Herdem ve çocukları, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Kahraman, Daire Müdürleri, memurlar ve işçiler katıldı.

            Duygusal anların yaşandığı programda Başkan Herdem`in 15 yıllık çalışmaları slayt eşliğinde sunuldu

            Daha sonra Belediye personeli adına Emlak ve İstimlak Müdürü Murat Herdem günün anısına plaket takdim etti.     Burada bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, tüm personelden helallik istedi. Başkan Herdem, "Benim birkaç tane ailem var. Bir çekirdek ailem var, bir sizler gibi 15 yıldır beraber olduğum ailem var. Hep beraber çalıştık, hedeflerimiz hep beraber oldu. 15 yıl beraber çalıştığımız sürece sadece arkadaşlarımızın görev ve unvanları farklıydı. Ama benim herkes aynı değerdeydi. Herkes benim için eşitti, sorumluluğumuzda eşitti. 15 yıl iyi ve kötü günlerimizde beraber olduk. Öncelikle Hacılarlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, beni üç dönem belediye başkanı seçtiler. 15 yıl Hacılara ve hemşerilerime hizmet etmek bana kısmet oldu. Onun için çok teşekkür ediyorum. Sizler 15 yıl boyunca benimle beraber çalışıp, bizim başımızı öne eğdirmediniz, dürüst ve düzgün çalıştınız. Bugüne kadar hiç kimseyi kırmadan, incitmeden çalıştınız. Onun için mesai arkadaşlarım olarak sizlere teşekkür ediyorum. Özellikle aileme teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular bana destek verdiler. Aynen sizlerin destek olduğu gibi destek oldular. Onlara da teşekkür ediyorum. Hacılarlı işadamlarımız başkanlığımız dönemimizde bize her zaman destek oldular. Onlara da bir teşekkür borcum var. Hacılara ne dediysek kırmadılar, yaptılar. Bir teşekkürüm de Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Özhaseki`ye. Onunla 10 yıl beraber çalıştık. Beraber olmadığımız ilk beş yılımızda da bana destek oldu. Onunla çalışmakta bizim için büyük bir keyifti. Onlara da teşekkür ediyorum. Ayrıca siyasi olarak bize destek veren herkese de teşekkür ediyorum." dedi.

 

            "HER SONUN BİR BAŞLANGICI VARDIR"

Her şeyin bir sonu olduğunu ifade eden Başkan Herdem, "İnsan doğar çocukluğunun ve bebekliğinin bir sonu vardır. Okul hayatına başlar, okul hayatının bir sonu vardır. Askere gider, askerliğinin bir sonu vardır. Evlenir, bekarlığın sonu vardır. İş hayatının bir sonu vardır, emekli olur. Belediye başkanlığının da böyle bir sonu var. Ben her sonun bir başlangıcı var diye düşünüyorum. Ömründe bir sonu var ama oda bir yeni hayata başlangıçtır diye düşünüyoruz. Belediye başkanlığımızın da son günleri, onunda bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Hayata hep pozitif baktım, hep olumlu baktım. Tüm arkadaşlarımızı, tüm insanları sevmeye gayret ettim. Bunun faydasını gördüm. Bu bir sondur yeni bir yaşamım başlayacak. İnşallah yine birlikte ve beraber olacağız. Ben özeldi veya geneldi demedim her arkadaşımın problemleriyle ilgilenmeye çalıştım. Bugüne kadar ilgilenmediğim veya kırdıklarım varsa onlardan haklarını helal etmesini istiyorum. Ama bilerek hiç birşey yapmadık. Her şeyi devlet için millet için ve iş için yaptık. Bundan sonraki yaşamınızda çocuklarınızla, eşinizle ve sevdiklerinizle birlikte mutluluklar diliyorum. Tekrar hepinize teşekkür ediyor ve haklarınızı helal etmenizi istiyorum." diye konuştu. 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı