BAŞKAN GÜLSOY BANKA MÜDÜRÜLERİ'Nİ AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLSOY BANKA MÜDÜRÜLERİ

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile yönetim kurulu üyeleri, kentte faaliyet gösteren bankaların bölge müdürleri ve kurumsal şube müdürleri bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği ekonomiye destek paketini ve piyasaları değerlendirdi. 

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy,  pandemi koşulları nedeniyle bir araya gelemedikleri bankaların bölge müdürleri ile kurumsal şube müdürlerini yemekli toplantıda ağırladı.

Ekonomiye destek paketini değerlendirmek için samimi bir ortamda Banka Müdürleri ile bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Gülsoy, “ Döviz kurlarında aşırıya kaçan olağanüstü yükselişler karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızın ilan etmiş olduğu ekonomiye destek paketi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Atılan adımlar yerinde olmuş ve moralleri düzeltmiştir. Yeni ekonomi modeline güveniyoruz. Yeter ki dirayetli bir şekilde duralım. Su akar yolunu bulur. Bu modelin başarılı olacağına inanıyoruz. Yıllardır bu tür oyunları çok gördük. İçten ve dıştan soroslar, lawrenceler ve çin çaşıtları hiç bitmedi. Onun için dikkatli olmalıyız. Bu zorlukların altından kalkacağımıza hep birlikte bunu başaracağımıza inancımız tamdır. Bunu da devletimiz, milletimiz, bankalarımız ve reel sektörümüzle omuz omuza vererek beraberce başaracağız." değerlendirmesinde  bulundu.

Banka Müdürleri de zamanlama açısından anlamlı bir toplantıda yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Gülsoy’a şükranlarını sundular.

Samimi bir ortamda geçen toplantıya; Merkez Bankası, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Qnb Finansbank, Akbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türk Eximbank’tan Bölge Müdürleri ile Şube Müdürlerinin yanı sıra Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Mehmet Gülsoy ve Bankalardan sorumlu meslek komitesi üyeleri katıldı. 

Etkinlik hatıra fotoğrafı çektirilerek noktalandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"