BAŞKAN GÖZBAŞI’NIN TEPKİSİ GECİKMEDİ

BAŞKAN GÖZBAŞI’NIN TEPKİSİ GECİKMEDİ

‘LİGDE OLMANIN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ’

Süper Lig’de geçen sezon yaşadığı sıkıntıları son ana kadar sürdüren ancak hedefine ulaşmasını bilen Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, ligde kalmalarının kendileri açısından sürpriz olmadığını ve büyük bir mücadele örneği sergilediklerini belirterek bu konuda yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunda mücadele edecek olan ve bu konuda çalışmalarına kulüp tesislerinde başlayan Kayserispor’da, yönetim bir yandan transfer çalışmalarını hızlandırırken diğer yandan da anlaşma yaptığı futbolcuların sözleşmelerini resmi hale getirebilmek adına yasağın kalkması için mali problemleri çözmeye çalışıyor. Yeni oluşan yönetim de Başkan Berna Gözbaşı, mali problemlerin ortadan kalkması adına bir dizi karar almaya başladı. Yeni dönemde sorun yaşamamak adına kararlar aldıklarını belirten Başkan Gözbaşı, geçen sezon yaşadıkları stresli günleri bir daha yaşamamak istediklerini ifade etti.

Geçen sezon kümede kalma konusunda çok büyük mücadele örneği ortaya koyduklarını belirten Başkan Gözbaşı bu günlerde ligde kalmalarının tesadüf olduğu şeklindeki yorumlara da tepki gösteriyor. Konu ile alakalı olarak açıklamada bulunan Başkan Gözbaşı, "Geride kalan sezon belki de Türk futbolunun en sıkıntılı dönemi idi. Pandemi süreci tüm takımlara büyük zarar verdi. Elbette bizler de bu noktada önemli derecede zarar gördük. 42 hafta süren ligde 40 maç yaptık. Birçok maçta yaşadığımız hakem hatalarını hiç birimiz unutmadık. Bileğimizin hakkıyla yeterli puanı toplayıp kümede kalmayı başardık. Hâl böyle iken bizim tesadüfen kümede kaldığımız yönündeki söylemler son derece yanlıştır. En az harcama limiti bizde olmasına rağmen, büyük destek gören iki Ankara kulübünün önünde yer aldık. Gelinen noktada Ankara’nın Süper Lig’de takımı yokken biz halen Süper Lig’deyiz. Bunun kıymetini bilmemiz gerekir diye düşünüyorum" diyerek tepkisini ifade etti.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’