BAŞKAN GÖZBAŞI’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

BAŞKAN GÖZBAŞI’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

“SOL BEK ALMAMIZ GEREKİYOR, FORVETİ DEVRE ARASINA BIRAKABİLİRİZ”

HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, Kay TV, Erciyes TV ve Kayradyo’da ortak yayınlanan ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına konuk oldu ve transfer dedikodularına açıklık getirdi. Gözbaşı, ‘Bir sol bek almamız gerekir, forveti devre arasına bırakabiliriz’ dedi.

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Takımlar bir yandan idmanlarını bir yandan da transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu ekiplerden bir tanesi de HES Kablo Kayserispor. Kay TV, Erciyes TV ve Kayradyo’da ortak yayınlanan ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına konuk olan Berna Gözbaşı transfer çalışmaları iler ilgili açıklamalarda bulundu.

Temsilcimiz, özellikle sol bek için girişimlerini sürdürürken forvet için acele etmiyor. Sol bek için ismi öne çıkan isim ise Emre Taşdemir oldu.

Transfer dedikodularına ilişkin konuşan Başkan Gözbaşı, şöyle dedi: “Kayserispor için şimdilik her şey yolunda gidiyor. Kadromuzu büyük ölçüde tamamlandı. Çok zor bir dönemi geride bıraktık. Türkiye’deki en düşük limitli takım bizdik. Tüm zorluklara rağmen çalışma yaptık. 8-9 transferle yeni bir takım oluşturduk. Hala bir sol beke ihtiyacımız var ve yerli olması gerekiyor. Limitimiz doldu, ancak imkanları zorluyoruz. Uygun olduğunda o pozisyona da transfer yapacağız. Emre Taşdemir’in Galatasaray’daki durumu belli değil. Biz, onun durumunu bekliyoruz. Onun durumu netleştiğinde karar vereceğiz. Şimdiden bir şey diyemem. Sol beki kesinlikle transfer etmeliyiz. Yabancı kadromuz dolu ve Situm’u göndereceğiz. Kendisine de söyledik. Elimizde üç tane forvetimiz var. Bunlar kullanılacak. Hem on numara hem forvet olacak birini arıyoruz. 1-2 oyuncu ile temastayız. Duruma göre değerlendireceğiz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı