BAŞKAN GÖZBAŞI’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

BAŞKAN GÖZBAŞI’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

“VAR OLMA SAVAŞI VERİYORUZ”

HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’dan dikkat çeken açıklama. Gözbaşı, ‘Takım olarak var olma savaşı veriyoruz’ dedi.

Süper Lig’i 41 puanla küme düşme hattının bir sıra üzerinde, 17. olarak bitiren HES Kablo Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı, kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı, sarı-kırmızılı ekibin yaşadığı mali zorluklara değindi ve şöyle dedi: “Hala söylüyorum. Kulübümüz var olma savaşı veriyor. Bırakıp kaçmadım. Her dönem transfer yasağı geliyor, borçlar çıkıyor. En düşük harcama limitlerinde, fedakarlıklarla mücadele ediyoruz.  Chery mesela yabancı. Bir kez oturduk. Alacağının faizinden feragat etti. Ama 'Kayseri’nin evladı' denilen bazı yardımcı hocalar, menajerler, sportif direktörler alacağının faizine kadar icra gönderdiler. Halen 'gelsin' denilenlerden faizi için icraya başvuranlar var.  Bundan 4-5 sene önce 4 gün ya da 40 gün çalışmış sportif direktör. Haklı ya da haksız fesih. Sözde Kayserilisiniz. Ya, faizini alma bari! 100 bin doların faizinin peşindeler. Ve halen bunlar için 'kulübe gelsin' deniyor. Cuma günleri kulüpten telefon geldi mi, yine 'haciz' diyorum. Orada futbolcular antrenman yapıyor. Maç günü gelmiş. Takıma yansıtmamak, çözmek için elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. Bakıyorsun, cuma günü yine bir haciz gelmiş. Mesela 4-5 sene önceden bir restorana kulübün hesabı kalmış. Faiziyle alıp geliyor. 5 bin lira olmuş. Ya, ayıp! Bu şehrin insanısınız. Ben oraya daha fazla bahşiş bırakmışımdır. Eski yöneticilere kadar haciz gönderiyorlar. Mensah karakterli çocuk. İlk başkan olduğumda Mensah’ın ödemeleri yapılmadığından fesih hakkı vardı. Problemler vardı. Hatta kadro dışı bırakmıştım. Sonra özür diledi. Takımı ligde tutmak için çalışacağını söyledi. Başarılı olursa transferine kolaylık istemişti.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’