BAŞKAN GÖZBAŞI, SİVAS MAÇININ ARDINDAN KONUŞTU

BAŞKAN GÖZBAŞI, SİVAS MAÇININ ARDINDAN KONUŞTU

BERNA GÖZBAŞI, “LİGDE KALMAYA KARARLIYIZ”

HES Kablo Kayserispor’da Sivasspor karşısında alınan galibiyet ile moraller yükselirken, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Berna Gözbaşı, ‘Ligde kalmaya kararlıyız’ dedi.

Süper Lig’de hem üst sıralarda hem de alt sıralarda büyük bir çekişme yaşanıyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren HES Kablo Kayserispor, Sivasspor karşısında aldığı galibiyetle bir nebze olsun nefes aldı.

Mücadelenin ardından kameralar karşısına geçen HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, şöyle dedi: “Öncelikle Sivasspor’un başkanına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kayserispor olarak imkânsızı başarmak üzereyiz. Biliyorsunuz ben bitkisel hayatta olan bir takımı devralmıştım. İnşallah altın değerinde puan aldık. İlk günden beri mücadelemizi hiç bırakmadık. Önümüz açıldı. Biz Süper Lig'de kalmaya kararlıyız. Bizim takımımızın yeri Süper Lig'dir. Ben yönetim, teknik kadro, futbolcular buna hepimiz inandık. Bu inançtan bir gün bile geri adım atmadık. Atmamaya da devam edeceğiz. Ayrıca salı günü benim doğum günüm. Futbolcularıma bana böyle erkenden hediye verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Süper Lig'de kalma mücadelemize devam ediyoruz.”.

Adı transfer haberlerinde geçen Mensah hakkında konuşan Başkan Gözbaşı, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Tabii ki Mensah Süper Lig’in en önemli oyuncularından biri. Hemen hemen her takımdan yurt içinden yurt dışından Mensah’a teklifler var. Ama bizim önce hedefimiz ligde kalmak. Bunları daha sonra değerlendireceğiz. Çok heyecanlıyım. Çok önemli galibiyet aldık. Bu sene Sivasspor evinde hiç yenilmemişti. O yüzden hem heyecanlıyım, hem de çok mutluyum. Süper Lig'de kalmak için gerçekten çok mücadele ediyoruz. 7 puanda bir takım devraldım. Şu an neredeyiz. Bu bir başarı hikâyesidir.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu