BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR GÜNEŞLİ’DE

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR GÜNEŞLİ’DE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Güneşli Mahallesi’ni ziyaret edip, öğrencilerle bir araya geldi.

Okul ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  etkinliklere eşlik ederek, çocuklarla hem eğlendi hem de onlara çeşitli hediyeler dağıttı.                                            

Büyük bir ustalıkla öğrencilerin saçlarını kesen ve ebru sanatı icra eden Başkan Çolakbayrakdar, performansıyla göz doldururken;  çocuklarla tek tek ilgilenip, keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

İlçede yaşayan çocuklar için birbirinden önemli hizmetlere ve projelere imza attıklarını ve onlar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek “Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar, geleceğimizin teminatı yavrularımız içindir” değerlendirmesinde  bulunup şunları kaydetti.   “Kırsal mahallelerimizden biri olan Güneşli Mahallemizde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte geliştirilen TÜBİTAK Projesi kapsamında okul okul gezmeye devam ediyoruz. Burada meslek lisesi öğrencilerimiz hem pratik yapma imkanı bulurken hem de köylerimizdeki çocuklarımızı değişik etkinliklerle eğlendiriyor ve onların yüzlerini güldürüyor. Yavrularımız, farklı bir gün yaşıyor. Bu noktada herkesin yüzü gülüyor. Sıklıkla belirttiğim gibi ’Çocuk gülerse dünya güler’ anlayışıyla çocuklarımızı güldürmek ve mutlu etmek bizleri keyiflendiriyor. Herkese sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Çocuklarımızın yüzünü güldürme noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler biliyoruz ki; gençlerimiz ve çocuklarımız, bu ülkenin teminatıdır. Bundan dolayı Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için daha donanımlı gençlerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Böylelikle gençlerimiz, güçlenen, büyüyen Kayseri’nin ve Türkiye’nin istikbali olacak”         

Başkan Çolakbayrakdar daha sonra  Güneşli Ortaokulu öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin öğle yemeğinde onlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, okul öğretmenlerinin taleplerini dinledi.

Okul ziyaretinde Başkan Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Yıldırım ile ilgili birim müdürü eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor