BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ENGELLİLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ENGELLİLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlediği programa katıldı.

Okul bahçesinde çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,   onlarla yakından ilgilenip, keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Programda, birbirinden renkli gösteriler sergileyen çocukların performansları göz doldururken, çocukların gösterilerine eşlik edip, gönül köprüsü kuran Başkan Çolakbayrakdar ise öğrencilerle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

Onlarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, çocukların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenen programda çocukların mutluluklarına ortak olduklarını ifade ederek,  “Herkese sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu bir hayat diliyorum. Engellilerimizi sosyal hayatın içine daha fazla kattığımız zaman hem onlar hem de aileleri mutlu oluyor” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi açılışının ardından  Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Eftal Özkartal ile üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Onlara çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle sürdürdü  “Kocasinan Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Özellikle yaptığımız hizmetlerle engelli kardeşlerimizin farklı branşlarda önemli başarılar elde etmesine katkı sunmaktayız. Onların güler yüzleri ve hayır duaları bizleri mutlu ediyor. Engelsiz bir yaşam için her zaman engellilerimizin yanındayız. Hizmetlerimizle sadece özel günlerde değil, her gün onlarla birlikte oluyoruz.”

Hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür plaketi veren Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Eftal Özkartal ise engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a şükranlarını  sundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"