BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, DAHA İYİ HİZMET İÇİN İŞÇİLERE KIŞLIK KIYAFET DAĞITTI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, DAHA İYİ HİZMET İÇİN İŞÇİLERE KIŞLIK KIYAFET DAĞITTI

“BÜTÜN ÇABAMIZ, ŞEHRİN HUZURU VE MUTLULUĞUDUR”

Kocasinan Belediyesi, saha çalışanlarının daha kaliteli hizmet sunabilmesi için kış şartlarına uygun çalışma kıyafetlerini törenle dağıttı. Çalışanlarla istişare doğrultusunda hem görsel hem de konfor olarak en kaliteli kışlık kıyafetleri hazırladıklarına dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bin 500 çalışanımızla daha güzel Kocasinan ve daha yaşanabilir kayseri için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün çabamız, şehrin huzuru ve mutluluğudur.” dedi.

Kocasinan Belediyesi Makina İkmal Bakım Onarım Merkezi'nde düzenlenen törene Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler personelinin katıldığı törende Başkan Çolakbayrakdar, çalışanlarla sohbet etti.

Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, işçilere hitaben; “Kışlık kıyafetlerinizi sağlıkla ve iyi günlerde kullanmanızı diliyorum. Göreve geldiğim ilk günden itibaren mesai arkadaşlarımızın her turlu imkanlardan en iyi şekilde istifade edebilmeleri için gerek fiziki mekanlar gerekse sosyal haklar noktasında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Özellikle çalıştıkları mekanın hem Kocasinan’ımıza hem de çalışanımıza yakışır bir şekilde olabilmesi için yeniliklere imza attık. Bu çerçevede yeni fiziki mekanlara ihtiyaç vardı ve hızlı bir şekilde Kocasinan’ımıza yeni mekanlar kazandırdık. Fen İşleri ve Park bahçeler gibi diğer birimlerimizin ihtiyaçlarını giderdik. Belediyemizin sahada görünen yüzü olan ve gayretle, özveriyle çalışan çalışanlarımızın ellerine emeklerine sağlık diyorum. Kocasinan Belediyesi’nin her biriminde bin 500 çalışanımızla birlikte daha güzel Kocasinan için çalışıyoruz. Biz biliyoruz ki; her çalışanımızın yaptığı iş çok önemlidir ve bu çalışmalar hemşehrilerimize hizmet olarak yansımaktadır. Sizlerin özverili ve fedakar çalışmaları sayesinde Kocasinan’ımız her geçen gün güzelleşip, daha iyiye doğru gidiyor. Kiminiz sahada kiminiz masa başındaki yapmış olduğunuz çalışmalarla bu şehir için gayret gösteriyorsunuz. Özellikle personelimizin daha iyi ortamlarda çalışmaları için kıyafetlerin görselliğini ve fiziki yapısını yeniledik. Çalışanlarımızla istişare doğrultusunda hem görsel hem de konfor olarak en kaliteli kışlık kıyafetleri hazırladık.” ifadelerini kullandı.

KHK ile belediyenin şirketinde taşeron olarak çalışmaya başlayan işçilerin yeni sözleşmelerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kazancınız bereketli olsun. Bu şehrin imkanlarını doğru bir şekilde kullanmak adına bugünlere geldik. Her alanda imkanlarımızı artırdığımız gibi sizlerin de imkanlarını artırıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bin 500 çalışanımızla daha güzel Kocasinan ve daha yaşanabilir kayseri için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün çabamız, şehrin huzuru ve mutluluğudur.” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yeni kıyafetlerle daha güzel hizmetlerin yapılması temennisinde bulundu.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise Kocasinan Belediyesi’nin her zaman ilklere imza attığını ve kışlık kıyafet dağıtımında da yine bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, “Bundan dolayı başta Kocasinan Belediye Başkanı’mız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum. Bu sene 3 yıl boyunca uygulanacak sözleşmemizi imzaladık. Toplu iş sözleşmesinde Başkanımız büyük irade gösterdi. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” diye konuştu.

İşçiler de kendilerine verdiği değerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"