Başkan Büyükkılıç'tan "sanayi ve ticaret" zirvesi

Başkan Büyükkılıç

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı ve Serbest bölge Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ve ilgili birimler ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeye özen gösteren ve sürekli istişareler yapan Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı ve Serbest bölge Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı, İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü ve Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baktır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan katıldı.
Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veren Başkan Büyükkılıç, “Sanayide ve ticarette ülkemizin üretim üssü olan Kayseri’mizi daha da ileri noktalara getirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Büyükkılıç, Kayseri’nin gelişmeye, büyümeye ve güzelleşmeye devam ettiğini belirterek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesi ile hareket eden anlayış ile hemen her noktada yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz hizmetlerle vatandaşlarımıza layık olmak için gayretlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”