Başkan Büyükkılıç’tan İrtifa Merkezi çıkışı

Başkan Büyükkılıç’tan İrtifa Merkezi çıkışı

“Yüksek İrtifa Merkezi büyük ses getirdi”

Erciyes Dağı’nda yapılan Yüksek İrtifa Merkezi’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Merkezimiz büyük ses getirdi” dedi.

Erciyes Dağı’nda yapılan Yüksek İrtifa Merkezi faaliyete geçtiği günden bu yana yerel, ulusal ve uluslar arası birçok takımı ve ferdi sporcuyu ilimize çekiyor. Yeni sezon öncesi de takımlar ve sporcular kamp için ilimize kampa gelmeye hazırlanıyor.

2022-2023 futbol sezonu öncesinde Gençlerbirliği, Samsunspor, Alanyaspor ve Ankaragücü şimdiden kamp için Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi’ne gelecek ekipler arasında yer alıyor.  

Yüksek İrtifa Merkezi’ne ilişkin Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’ın sorularını yanıtlayan Büyükşehir Başkanı Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:

 “Yüksek İrtifa Merkezi projesi, şehrimizin ve ülkemizin gururu olan bir projedir. Yaz dönemini de Erciyes’te verimli gerçekleştirmek için Yüksek İrtifa Merkezi çalışmasını başlatmıştık. Bu merkez ses getirdi. Yerel, ulusal ve uluslararası takımların burada kamp yapmasını sağlıyoruz. Burası sadece futbol takımlara özel değildir. Yabancı takımların burada kamp yapmaya gelmesi, doğru proje yaptığımızı gösteriyor. Şehrimize hayırlı olsun.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı