BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GÖZBAŞI’NA TEŞEKKÜR

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN GÖZBAŞI’NA TEŞEKKÜR

“BAŞKANIMIZIN FEDAKARLIĞINI UNUTAMAYIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’na Kayserispor’a sahip çıkması nedeniyle teşekkür etti. Büyükkılıç, ‘Başkanımızın fedakarlığını unutamayız’ dedi.

HES Kablo Kayserispor’da genel kurul için geri sayım devam ediyor. Hafta sonunda yapılacak olan genel kurul öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, açıklamalarda bulundu.

Başkan Berna Gözbaşı’nın emeklerini unutulmaz olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, şöyle dedi:  “Her şeyden önce Kayserispor ligde kaldı. Bizim için ligde kalmak büyük bir başarıydı. Hocamızı ve en önemli Berna başkanı tebrik ediyorum. Berna başkan, elinden geleni yaptı, Allah’ta mahçup etmedi. İnşallah Kayserispor, geride kalan sezondaki konumuna düşmez. Yukarılarda bu şehre yakışan bir konumda olur. Hafta sonunda da kongremiz var. Başkanımıza kongrede oluşturacağız listeyi kendisinin oluşturmasını söyledim. İş yapan ve yolu açacak bir yönetime ihtiyacımız var. Berna hanımın yaptığı fedakarlığı unutursak, gözümüze dizimize durur. Kendisine teşekkür ediyorum. Kayserispor’u daha iyi konumlarda görmek anlamında elmizden gelen desteği vereceğiz. Kayserisporumuza başarılar diliyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’