BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN FORVETLERE SİTEM

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN FORVETLERE SİTEM

“GOL ATAN OYUNCUMUZ YOK, 42 NUMARA KİMSE TANIMIYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, berabere son bulan HES Kablo Kayserispor-Ankaragücü karşılaşmasının ardından forvetlere sitem etti. Büyükkılıç, ‘Gol atan oyuncumuz yok, 42 numara kimse tanımıyorum’ dedi.

Süper Lig 25.hafta karşılaşmaları ile devam etti. Ligin 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: “Karşılaşmadan beklentimiz bu değildi. Hem sahamızda oynayıp hem de 10 kişi kalan bir takımı yenemiyorsak bazı şeyleri gözden geçirmek gerekiyor. Erzurum’da yaşanan tabloyu burada da yaşadık. Gol atacak oyuncuyu bulamadık. Belkide oyuncu değiştirmek gerekiyor. Almamız gereken bir 3 paunı alamamanın üzüntüsü içerisinde gidiyorum. Sorunumuz gol atan oyuncumuz yok. 42 numara kimse bilmiyorum. Sanırım ona da forvet diyorlar.”

Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise şunları kaydetti: “Özellikle de ilk yarıda tek kale oynadığımız maçta maalesef üç puanı alamadık. Karşılaşmayı kazanmak için istek ve arzu vardı, bunu gole çeviremedik. Çokca poziyona girdik. İlk dakikalarda iptal edilen golümüz hakem için talihsiz bir karardı. Golün iptal edilmesi tamamen faciadır. Çok çok istediğimiz bir maçtı. Maalesef üç puan alamadık. Yukarılara çıkmak için çok az puana puana ihtiyacımız var, bunu da başaracağız. 10 kişilik takımlara üç puan alamıyoruz. İnşallah daha iyi duruma geleceğiz.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak