BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’DAN ‘GÖĞDERE YOLU’ MÜJDESİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’DAN ‘GÖĞDERE YOLU’ MÜJDESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kollarınca gerçekleştirilen “Kuruluştan Bugüne İlçe Kadın Kolları Vefa Programı’nda Felahiye ilçe sakinlerinin 40 yıllık rüyası olan Göğdere Yolu projesinde ihalenin sonuçlanarak imzaların atıldığını müjdeledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları tarafından Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Kuruluştan Bugüne İlçe Kadın Kolları Vefa Programı”na katıldı. Programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, ilçe başkanları ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile yönetimi katıldı.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, 17 belediye ile birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayıp Felahiye ilçe sakinlerinin merakla beklediği Göğdere Yolu’nda imzaların atıldığı müjdeleyerek şunları kaydetti  “Göğdere yolumuzun, meşhur imzasının atıldığını buradan sizlere paylaşmış olalım. Göğdere yolumuz Kamu İhale Kurumu itibariyle bir itiraz vardı, o itiraz reddedildi. İhaleyi alan firma davet edildi, yer teslim yapılmak üzere sözleşme imzalandı. Bu işte ne ile oluyor? Birlikle, beraberlikle, bereketle oluyor. O açıdan yerelde bizler, Ankara’da hükümetimiz ve değerli bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile el ele, gönül gönüle koşturuyoruz. İnşallah Kayseri’miz her geçen gün daha güzel çalışmalara imza atacak ve daha güzel hizmetlerle buluşacak”

Başkan Büyükkılıç, ayrıca demiryolu hattının kestiği Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavşağı’nı birbirine bağlayacak noktada demir yolu araç üst geçidinin ihalesinin de dün itibariyle yapıldığının müjdesini vererek şöyle konuştu.   “Yakut Mahallemizi, tren yolunun üzerinden geçen araç üst geçidi ile ilgili ihale de dün itibariyle yapıldı, ona da üç tane firma katıldı. Ulaştırma Bakanı’mıza teşekkür ediyoruz. İhale sonuçlanınca sözleşme imzalanacak o iş de bu süreçte böylece tamamlanmış olacak. Hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye diyoruz. Birbirimize sahip çıkıp, inşallah değerli Cumhurbaşkanımızın şahsında ülkemizde mazlum insanları da, insanlığı da hiçbir zaman sıkıntıya sokmadan yol alacağız. Sizlerin dualarınızı bekliyor, Cenab-ı Allah sizlere karşı bizleri mahcup etmesin diyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı