Başkan Büyükkılıç taraftara seslendi

Başkan Büyükkılıç taraftara seslendi

“Final maçına gitmek isteyen hiçbir taraftar kyseri’de kalmaz”

Türkiye Kupası final karşılaşmasında Sivasspor’la karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da taraftarların İstanbul hazırlıları devam ediyor. Daha önce 100 otobüs ayarlayarak taraftara müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabah katıldığı televizyon programında bir başka müjde daha vererek, ”Taraftarımızın Passolig kartı olsun ve ‘ben maça gideceğim’ desin, o bizim başımızın tacıdır” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası finali için karşı karşıya gelecek olan Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor karşılaşması, 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.45'te İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu kapsamda taraftarın statta yerini alması için yapılan organizasyon dahilinde tüm taraftarların İstanbul’a gitmesi gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, takımımızı İstanbul’da desteklemek için ‘tek yürek’ olmalıyız dedi ve çağrıda bulundu.

Başkan Büyükkılıç, belediye başkanları, sanayi, ticaret, borsa temsilcileri ve spor camiasının yer aldığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve ilk etapta 100 otobüs ayarlandıklarını ifade ederek herkesi tek yürek olmaya davet etti. Başkan Büyükkılıç Kay Grup’ta yer alan Kayseri’de Gün Başlıyor programına katılarak maça taraftarı davet etti ve “Passolig kartı olup maça gitmek isteyen hiç kimse Kayseri’de kalmaz, maça kesin götürürüz” diyerek şunları söyledi: “Ben kefilim passoligi olup, gerçekten maça gitmek isteyen kimse Kayseri’de kalmaz. Maça öyle yada böyle götürülür, bundan da emin olsunlar. Allah’ın izniyle biz bir oldukça, el ele verdikçe, bu şehre kimsenin gücü yetmez, bu şehir gücüne güç katar. Passolig’ini çıkartsın, ben maça gideceğim desin, o bizim başımızın tacı. Hangi pozisyonda olursa olsun İstanbul’a ulaştırıp birlikte maçı izleriz.”

Başkan Büyükkılıç ayrıca organizasyon konusunda diğer şehirlerde de dernekler vasıtasıyla çalışmaların yapıldığını belirterek, şunları ifade etti: “Sizden de bir istirhamım var, ister istemez internetten yayınlarınız takip ediliyor, sosyal medya üzerinden sizlerin hesapları var. Buradan gidenler önemli ama İstanbul’daki hemşehrilerimizin orada bulunması çok daha kolay, çok daha masrafı az olan bir yaklaşım olur, bu konuda da yüreklendirme ve tavsiyede bulunun.’’

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’