Başkan Büyükkılıç: “Cumhuriyet Mahallesi’ni açık hava AVM haline getireceğiz”

Başkan Büyükkılıç: “Cumhuriyet Mahallesi’ni açık hava AVM haline getireceğiz”

’Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına canlı telefon bağlantısı ile katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç hafta değerlendirmesini yapıp Cumhuriyet Mahallesi’nde  devam eden cephe iyileştirmesi ve sokak sağlıklaştırılması çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Kay TV-Erciyes TV ortak yayınında hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanan ‘’Kayseri’de Gün Başlıyor’’ programına telefon bağlantısı ile konuk olan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç geçtiğimiz haftanın kısa bir değerlendirmesini yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Hareketlilik devam ediyor. Koşuşturmaca ile çalışmaya devam ediyoruz. Geçen hafta ilçelerde koyun-kuzu dağıtımı projemizi hayata geçirdik. Yahyalı’da halı saha ile ilgili açılışlarımızı yaptık oradaki vatandaşlarımızla buluştuk. Ankara’ya gittik il başkanları belediye başkanları ile sayın Cumhurbaşkanımızla konuşup bu toplantıya katılma fırsatını elde etmiş olduk. Daha sonra diğer ilçelerimizde koyun dağıtımı devam ediyor bunları takip ettik.”

Başkan  Büyükkılıç  sözlerinin devamında Cumhuriyet mahallesindeki düzenlemeler ile ilgili kısa bilgiler verip burada açık hava AVM mantığı ile bir dizayn gerçekleştirmek istediklerini kaydetti “Cumhuriyet mahallesinde cephe iyileştirmesi,sokak sağlıklaştırılması,alt yapı yenilenmesi ile o semti adeta açık hava avm mantığıyla esnaflarımızın vatandaşlarımızın alışveriş alanlarını daha da iyileştirmek , ticaret erbabına yardımcı olmak amacıyla ticaret odasında bir etkinliğimiz oldu.Projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşma fırsatımız oldu.”



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı